"Jag vet en del hemlisar", säger Janina Gavankar.

Om vi hade levt i ett 2019 då Sony kommer till E3 hade jag hoppats (och kanske till och med trott) på en första glimt från Horizon Zero Dawn 2. Originalet släpptes i början av 2017 och trots att vår hunger stillats med rasande fina The Frozen Wilds-expansionen vill jag ha mer. Snälla?

Nu kommer dock Sony inte till E3 i år, men Horizon Zero Dawn 2-livstecken får vi ändå.

I ett nedtaget Twitch-klipp (nämen!) berättar en entusiastisk Janina Gavankar (Tatai i The Frozen Wilds) för en cosplayer under Star Wars Celebration mer än vad hon troligen fått lov att göra. När fanet berättade att det var Gavankar som fick henne att spela Horizon blev idolen smickrad.

It's incredible, wait 'til you see the sequel. You’re gonna die – I know some secrets! – you're gonna die.

Gissningsvis "dog" även Sony och Guerrilla en smula för klippet finns alltså inte kvar. Då vi ännu inte hört ett (officiellt) pip om spelet kanske det rentav blir aktuellt för Playstation 5. Vi får väl se.

Skicka en rättelse
@breahl: Fast inte alls. AssCreed har parkour och kan klättra precis överallt, det kan inte Aloy, hon kan ENDAST klättra på specifikt markerade ställen. Stridssystemet är kanske lite likt i Origins och Odessey, men i alla tidigare är det som natt och... 14/04 Nej inte alls men strids-systemet är väldigt lika och även hur du springer runt, kan klättra uppför branta klippor osv. Det är exakt likadant i min mening. 14/04 @breahl: Med den beskrivningen anser du att Assassin's Creed är samma sak som WoW eller Gothic 3, eftersom de har stora öppna världar där du dödar fiender. 14/04 Tycker inte jag och jag gillar båda spelen. Det är samma typ av spel, stor öppen värld där du dödar fiender. 14/04 Inte helt oväntat att en tvåa kommer att komma då ettan gick så bra som det gick. Utöver det riktigt usla slutet, alltså eftertext slutet , så var det ett jäkligt bra spel på alla sätt o vis och ser fram emot att få veva loss i en tvåa :) 14/04 Errmm... nej? De är som natt och dag. 14/04 Är väldigt kluven till Horizon. Där är mycket som är riktigt bra, ändå orkar jag inte spela klart det. Tycker att det är tråkigt att smygande och fällor knappt fungerar utan att det alltid slutar med att man leker Rambo. Tröttnar snabbt på att spela då,... 13/04 Jag gillar Horizon Zero Dawn, men inte Assassins Creed. 13/04 Även fast jag inte håller med om att mus är ”ett måste” i förstapersonskjutarspel så vet jag inte riktigt vad du ville ha sagt med din kommentar. Inte direkt så att @cartman uttryckte något kontroversiellt eller ny åsikt man inte läst förut. Uppenbarlig... 13/04 Där sa du något, jag skaffade PUBG och BF men spelar dom aldrig pga att det är så jävla svårt med handkontroll. Vore bra mycket roligare att spela sådana spel med mus och tangentbord. 13/04