11 minuter gameplay såväl som en genomgång av vapen, förmågor, miljöer och fiender.

Det är nu en dryg månad kvar tills vi släpps lös i Rage 2:s ödemarker, där vildsinta fordonsstrider och aggressivt handgemäng står på menyn. Avalanche och Co är inte blyga med att dela med sig av gameplay från spelet, och i dagarna har man släppt på inte mindre än tre videor. Den första fokuserar på de olika vapen och förmågor vi kommer kunna använda för att freda oss, vilket inkluderar allt från behändiga barriärer till "stora j**la vapen".

Den andra trailern börjar med en fordonsstrid där spelaren försöker få stopp på en konvoj som fraktar en missil, men tycks sedan tappa lusten och går istället på hajk till en av de "arker" som finns utspridda i spelvärlden, och som innehåller olika vapen och förmågor. Därefter står utrensning av mutantbon, äventyr i fallfärdiga byggnader och en snabb glimt av trotjänaren BFG på dagordningen.

Den tredje trailern fokuserar på de olika fiender vi kommer stöta på samt miljöerna.

Ringa in 14:e maj i almanackan.

Ser faktiskt riktigt skoj ut, nu blev jag genast lite mer intresserad av att döda den där jäkla klippan. RIP Buffalo! 13/04 Svårt att inte tänka på te.x Just Cause. Tror det kan ha te.x intressanta miljöer och att striderna kan vara roliga första halvtimmen men att man sedan tröttnar pg.a att te.x story, uppdrag och karaktärer är totalt generiska och tråkiga. 13/04 Det ser oväntat inspirerat ut, med tanke på hur mediokra Avalanches spel varit på senare år. Jag lägger försiktigt in första växeln på hypetåget. 13/04 https://variety.com/2018/gaming/news/quakecon-rage-2-interview-1202902688/ 13/04 Tycker detta ser kul ut, och jag gillade även det första spelet. Förmågorna påminner mig en del om Bulletstorm. Jag antar att detta spelades på en lättare svårighetsgrad (eller med något fusk påslaget) bara för att kunna visa upp olika förmågor och vape... 13/04 Hmm, det ser bra ut.... Mad Max var ju ett rätt bra spel och Rage2 verkar ha snott en del mekaniker från det så kanske kan detta bli bra också. Men satan vad tråkiga fighterna ser ut att vara, var är utmaningen, vad är meningen? Att jonglera fiender i... 13/04 Mumma! Gillar stilen. Grym gameplay! 13/04 Har ej kollat trailern själv men iom att det är Bethesda och Id Software så tror jag man få göra som man vill men känns lite fantasilöst att bara sno vapen om det inte är en tydlig homage så kan det gå an 13/04 Verkar fantastiskt, ser fram emot detta starkt! 13/04 Kan man bara sno BFG så rakt av? 13/04
Skicka en rättelse