Det lovar EA själva i en ny tweet.

EA och konsumentvänlighet har väl inte direkt gått hand i hand på senare år, men Star Wars Jedi: Fallen Order ser ut att bli ett steg mot den ljusa sidan för allas vår favoritutgivare. I en tweet har man nämligen försäkrat oroliga spelare om följande angående det kommande jedi-äventyret: "Inga mikrotransaktioner. Inga loot-lådor. Och nej, vi kommer inte lägga till dem. En Star Wars-berättelse i singleplayer för de av er som är redo att bli en jedi."

Kort, koncist och väldigt tydligt med andra ord, vilket vi inte direkt är bortskämda med när det kommer till marknadsföringssnack i spelbranschen. Avtäckandet av Star Wars Jedi: Fallen Order sker ikväll klockan 20:30 svensk tid, och vi kommer givetvis hålla er uppdaterade om allt som avslöjas och visas.

Skicka en rättelse
"och är grundspelet bra så är det snarare önskvärt från spelarna." Det är specifikt den biten jag är väldigt skeptisk till. Hört lite nyligen om att Zampella har rätt mycket att säga till om i EA och därför så får Respawn bättre utvecklingsförhållande... 18/04 Det vore inte konstigt om de senare lanserar DLC för att förlänga livslängden på spelet. Men det brukar sällan vara särskilt kontroversiellt och är grundspelet bra så är det snarare önskvärt från spelarna. Spelet kan snarare användas för att dra ytterli... 16/04 Extremt varsamt optimistisk på denna nyheten. Att EA skulle släppa ett fullgott spel utan något sätt att suga ut mer pengar ur spelarna tror jag på när jag ser det. Såvitt jag vet har dom inte sagt något om season passes eller DLC. Troligast är väl att... 16/04 En metafor om att sälja sig för tillfällig lycka. Usch. 16/04 Jag hade lätt tagit djävulens gitarr. Den måste ju ha det bästa metalsoundet. 16/04 Säga vad man vill om EA men jag tror faktiskt att detta "nya" subscribtion systemet är det som för branschen framåt. Jag gillar det, väldigt mycket faktiskt. Många spel spelas mindre än en månad och då är 99kr ett bra pris istället för fullpris. Vill... 15/04 Vet ni vad EA. Om djävulen erbjuder mig sin gitarr får han behålla den. Uppsök en toalett. 15/04 Det är väl bara att slå sig ner framför brasan och se vad som kommer. Det är ju intressant ändå att man går ut säger att den inte ska innehålla det som uppenbarligen var själva idén med att få Star Wars-licensen en gång i tiden. Någonstans så sjönk väl... 15/04 @Redguard: Det är lugnt, ska inte tvinga dig att googla fram lastgammal företagsinformation en söndagskväll. Annars hade det räckt med fabeln för just den sensmoralen passar mycket bättre in än något nonsens om Volvo/Ford (Eller Volvo/Geely för att håll... 14/04 Blir du mer triggerd om jag använder en 20år gammal liknelse? Pratar om företaget och spelstudion som är i princip samma sak som ger ut en produkt, i det här fallet EA även om det är Respawns spel. Spelstudion kan göra hur mycket dom vill, EA har alltid... 14/04