Men bara för prenumeranter.

I en bloggpost på den officiella sidan för onlinerollspelet Star Wars: The Old Republic, berättar utvecklarna att en expansion är på gång. Onslaught kommer att vara gratis för prenumeranter, och uupdateringen innehåller en ny story, två nya planeter, en ny flashpoint på planeten Corellia, en operation i Dxuns djungler och nya färdigheter.

"Star Wars: The Old Republic: Onslaught puts you at the center of the reignited war between the Galactic Republic and the Sith Empire. Will you remain loyal to your faction or work to undermine and sabotage their war efforts? The choice is yours."

Expansionen släpps i september i år.

Tack till Aletheides för detta #nyhetstips!
Swtor är ett mycket bra MMO. Speciellt om du skall köra solo eftersom storyn är bra byggd och kan köras från många perspektiv med NPC companions etc. Däremot så hade spelet en problematisk launch. En av de största orsakerna var att det marknadsfördes... 15/04 Tycker det är synd att man inte kunde slänga ihop ett vettigt Star Wars-mmo. Det var visserligen ganska kul i början, men jag tycker det blivit sämre och tråkigare efter varje uppdatering som kommit. 15/04 Hej allesammans! Vill bara påpeka att man utan problem kan diskutera om SWTOR är ett bra spel eller inte utan att det ska bli små tjafs. Nu håller vi diskussionen på en sansad nivå istället. 15/04 Något SWTOR lyckades väldigt bra med var deras cinematics och trailers: https://www.youtube.com/watch?v=mm4JEZudf0c https://www.youtube.com/watch?v=1ToztqqDcaY Jedi: Fallen Order borde ha tagit lite tips från dessa. Ganska mycket bättre om man ska vara... 15/04 Rätt många som spelar och som jag förstått vad de berättat själva så går spelet rätt så bra, inte WoW-siffror men helt stabilt. 15/04 @Superfly74: Tänk dig Knights of the Old Republic-spelen fast MMORPG. Det finns 2 sätt att "flyga" på, ingen är för transport utan snarare för fighting. Det finns ett PvP-läge som heter Starfighter: https://www.youtube.com/watch?v=HZS2m2Y0ESA Och ett... 15/04 SWTOR är faktiskt ett bra singleplayerspel...om man kan leva med MMO-inramningen. Varje klass har sin egen berättelse och det finns en mängd storyexpansioner, de är i många fall bättre än det mesta som släppts sedan KOTORS dagar. Kan rekommendera Imperi... 15/04 hmm, tack. En tanke slog mig. Vore kanon om detta spel utvidgades till skepp i rymden, ala Eve Online, men jag kanske hoppas på för mycket. Hursomhelst tack crazyrobban, nu fick jag det svaret jag letade efter. Det är visserligen coolt, men Star Wars... 15/04 jag lirar det varje dag nästan. spelet livnärs sig mest på deras cartel market där man kan köpa prylar för riktiga pengar dock. 15/04 Jag kan sammanfatta båda videorna med ett ord; nej. Lika mycket nej idag som nej för fem år sedan. Tyvärr... 15/04
Skicka en rättelse