Tja, Angelina Jolie fick ju två försök.

För drygt ett år sedan sa svenska skådisen Alicia Vikander att hon var intresserad av att reprisera rollen som Lara Croft i en andra Tomb Raider-film om det "fanns en publik för det". Well, förra filmen blev knappast en hejdundrade succé, men rykten om en tvåa är i full blomning.

Enligt Deadline är MGM och Warner Bros. i full färd med arbetet på en ny film (den fjärde i ordningen, om vi räknar Angeline Jolies två filmer från början av 00-talet), med Alicia Vikander i huvudrollen. Enligt "källor" ska Vikander ha gillat vad hon sett av Amy Jumps manus.

Fjolårets Tomb Raider var löst baserad på rebooten med samma namn från 2013. Anammar nästa film Rise of the Tomb Raider-grunderna blir det betydligt kyligare breddgrader, då spelet från 2015 äger rum i bistra Sibirien. Allt detta är som sagt bara rykten, så vi får vänta och se.

Tack till Gen för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
@Mirage: En kan ju hoppas på det iaf. Det är lite problemet med internet att vem som helst kan säga vad som helst utan att effektivt behöva stå till svars eller förklara sig. Jag är alltid intresserad av att bättre mig som person och om någon kritiserar... 22/04 Han/hon/den/det kanske fortfarande försöker hitta en orbok och slå upp vad "fascism" betyder. 21/04 Den första Vikander filmen var skamlöst dålig. Manuset var så trasigt och Vikander's Lara var beige. Säga vad man vill om Jolie's två filmer men dom var iaf underhållande och hennes Lara var badass. 18/04 Lite besviken att @vilma fortfarande inte har bemödat sig att svara på om det var menat som ett skämt eller inte 18/04 Både Tomb Raider och Assassin's Creed försökte tjäna storkovan på reboots, tyvärr verkar det inte som om de visste hur eller var de skulle börja. Är filmerna ämnade oss som är bekanta med spelen eller för den breda massan? Det kändes som mellanmjölk uta... 17/04 Hon passar inte som Lara C. För lite focus i hennes karaktär. 16/04 Va tänkt ettan i den serien de vill säga 2013 16/04 Vilket av spelen?! Första på Psx eller det som släpptes 2013 eller något annat?! 16/04 @grollo_92: Jo, menar inte att du gjort något fel eller så. Såg ett klipp med killen och fick intrycket av någon som blir mobbad till den grad att han mobbar sig själv för att föregripa någon annan. Kanske ute och cyklar, men jag fick ingen bra känsla... 16/04 Det största problemet med filmen var att de försökte trycka ihop hela spelets karaktärsutveckling av Lara själv till strax under två timmar och sedan bestämde sig för att actionsekvenser var mycket roligare. Att de totalt slaktade Mathias och Himiko som... 16/04