Skippar optisk media och kommer förinstallerad med Minecraft, Sea of Thieves och Forza Horizon 3.

Ryktena kring en Xbox utan läsare för optisk media visade sig (såklart) vara sanna och under natten avtäcktes Xbox One S All-Digital Edition, som släpps redan den 7 maj till ett riktpris på 2 500 kr. Detta har fått svenska återförsäljare att köra en stor rea på den redan existerande Xbox One S som nu går att hitta för bara dryga 2 000 kr.

Vad vi kan se innehåller den inte några tekniska förändringar men i priset ingår Sea of Thieves, Minecraft och Forza Horizon 3. Konsolen är precis som syskonet utrustad med en hårddisk på 1 TB.

Vår ett par veckor gamla photoshop var hyfsat träffsäker

Huruvida denna modell är en fingervisning om hur Microsoft kommer att resonera kring nästa generations konsoler kan vi såklart bara resonera i.

Skicka en rättelse
@trickeh2k: Tanke på att Sony har ju reor hela tiden och även på helt nya spel redan månaden efter spelet har släppts och har sett allt från 25 upp till 60% rea vilket på fysisk skiva aldrig skulle hände 22/04 Är nog ett riktigt dåligt köp. Vad jag minns (spelar nästa bara PC nu) så var digitala spel ofta dyrare än vad man kunde få fysiska på butiker runt på nätet, speciellt om de var några äldre spel så sjunker de ofta i pris i butik men stannar på samma på... 20/04 Det borde väl bli Xbox OSADE. Om man nu måste förkorta allt. 18/04 Skönt. Köp 2. 17/04 Ingenting i mitt inlägg var aggressivt. Riktpriset på XBOS 1TB på Microsofts sida med ett spel är 3 989kr. Då förstår du att ett riktpris på 2 499kr kommer resultera i en billigare konsol. Att riktpriset är satt så lågt i Sverige förvånar mig. I USA är... 17/04 Xbox SAD HA HA HA :) 17/04 Det känns som att det är lite väl sent att lansera en budget-variant så här sent in i generationen. Hur många kan det vara som väntat ända till nu med att köpa en Xbox som plötsligt lockas av denna? 17/04 Hade det ingått ett års Xbox Live Ultimate, eller vad det heter, så hade jag kanske varit lite intresserad. Edit: tror dock att detta är en försmak på framtiden. 17/04 Köper nästan allt digitalt på reorna och spar en massa pengar även om jag fråntas möjligheten att sälja vidare produkten. Skulle aldrig någonsin köpa ett digitalt spel till fullpris såvida det inte gäller små indies eller spel med Play Anywhere. 17/04 Många som inte förstår riktpriser. Xbox One SADE kommer alltid ligga 500kr under Xbox One S när båda finns tillgängliga på marknaden. Vad enskilda butiker väljer att lägga sina priser på, beroende på lagerstatus, reor och liknande har inte med saken att... 17/04