#Warhammer Online: Age of Reckoning blev nog inte den succé som #Electronic Arts hoppades på. Under förra året fick ett antal servrar stängas och prenumerationsantalet är idag kring 300 000. Det verkar dock inte hindra #THQ:s planer på att göra ett försök, deras onlinerollspel i Warhammer-världen har varit på gång sedan 2007 men information kring titeln har hittills varit sparsam.

Det ska det bli ändring på i juni, närmare bestämt på årets E3-mässa. När THQ nyligen diskuterade sina finanser kom det fram att de ska lätta på locket till #Vigil Games projekt under evenemanget. De hoppas att titeln ska bli en stadig kassako till företaget, något som kan behövas då de så sent som förra året hade stora ekonomiska bekymmer. Tack vare succéer som #UFC 2009 Undisputed blev det dock en [n=33930 rekordvinst] för företaget.

Tack till thorz för detta #nyhetstips!
Warhammer 40K-universat med sin djupa och mörka bakgrund och sköna inslag av fascistisk humor är ju rankat som ett av de bästa inom fiction, vilket höjer förväntningarna. (Jag spelar själv Tyranider och är riktigt sugen på att se hur dom presenteras,... 07/05 Gott. Äntligen ett MMO utan gayfantasy med svärd, drakar och försvunna kungakronor. Hoppades länge på ett World of starcraft för just Sci fi-delen inom MMO är ganska tunnsådd. Det finns bara spel som Eve online i princip. 27/02 Heathen! Bring on the WHAAAAAAAAGH! Orkerna är ju guld i WH40k. Lootade vapen och stridsvagnar. Resten byggs av random skrot. "Green is good!" "Tha red unz go fastah!" "Puny 'umies... me SMASH!" Men försiktigt optimistisk 09/02 Jag är mycket nyfiken på hur de kommer lösa detta. Nyfiken och inte så lite skeptisk, har svårt att se ett lyckat RPG där alla spelar Space Marine. Om jag fick ansvaret för speldesignen skulle jag förmodligen inrikta mig på ett ganska smalt område som... 09/02 NONE CAN WITHSTAND OUR FAITH! 09/02 Undrar om de kommer att anlita GOA för Euroreleasen...... Skämt åsido hoppas jag att man tar det till ett SquadRPG dvs att man spelar en squad med soldater som man kan designa och fixa interaktioner med, så all PvP blir squads on squads.... Gärna på ett... 08/02 40k är mycket mer intressant än "vanliga" warhammer. så detta ska bli intressant å se/läsa mer av. 08/02 Inte lite MMORPG's som kommer ut... 08/02 Som gammal 40K boardgame/figurspels geek så kommer det här som en positiv nyhet. Jag är riktigt nyfiken på hur de tänker applicera en MMO mall över en 40K värld utan att det känns konstlat eller omotiverat. Ett exempel: De allra flesta västerländska MMO... 08/02 WH40k är bättre än WH, så hoppas det blir bra. :) 08/02
Skicka en rättelse