Den längsta fredagen ska såklart fyllas med spel av alla dess slag.

Så blev det långfredag i år igen. Idag kan du (1) hänga på ett kors blodig och dann, eller (2) hänga med oss när vi för andra året i rad firar #Backloggensdag. Valet känns rätt givet, eller hur?

Kampen mot backloggen är ständig. Det är en evig strid, men det är också ett slag vi möter med ett leende på läpparna. Är det dags att äntligen sjunka ner i soffan och njuta av den där Uncharted-trilogin alla talat så gott om? (Och det är ju tre backlog-spel i ett!) Eller rida mot solnedgången i Red Dead Redemption 2? Samla månar i Super Mario Odyssey? Dö i Dark Souls 3?

För egen del väljer jag något som är mer av en munsbit snarare än skrovmål. Svenskskapade peka och klicka-deckaren Kathy Rain lär inte ta 100 timmar. Med vilket spel firar du backloggens dag?

Skicka en rättelse
I will die. Alot. 21/04 Lycka till. 21/04 Spelar igenom Dark souls Remastered just nu. Är på Sens fortress. Efter jag är klar med detta så tänkte jag ta tag i Dark Souls 2 och 3 och sedan ge mig på Sekiro. Har spelat och klarat Bloodborne sedan tidigare så får se om jag klämmer in det också inn... 21/04 "Gör som Jesus - hedra backloggens dag idag".. Eller ".. hänga blodig på ett kors..". Vad är syftet med rubriken och texten? Känns relativt provokativ och nonchalant mot kristendomen. Nog för att man ska ta det med glimten i ögat men jag ser verkligen... 20/04 @Fredrik Eriksson: You're welcome! Verkar som att det är hosten som har installerat någonting i deras server system som inte skulle vara på publika sidor och det är därför som man får säkerhetsfelet som blockerar en att komma åt sidan. Hosten verkar arb... 20/04 Körde klart titanfall 2 igår när barnen sov på dagen. Kändes skönt! Nu är det bara resten av backloggen kvar... 20/04 Har hållit på att beta av den under 2019. Har bara några Limited run games Indie spel kvar nu och Immortal men det kommer jag aldrig någonsin att spela, enbart för prydnad. Så börjar känna mig ganska klar. Verkar dessutom bli ett svagare spelår än förra... 20/04 Ja! Backloggen skall dräpas, men först ska jag dräpa Baal på Hell i Diablo 2: Lord of Destruction för miljonte gången, eller så.. Fastnat stenhårt i D2 igen.. Det är så kul! Trots alla mint 10,000-tals timmar man lagt på det redan... Men det är alltid... 19/04 Divinity: Original sin 2 Har haft det i min backlogg ett tag nu och jag har bara hört bra saker om spelet. 19/04 Min ambition är att spela så många timmar som möjligt av Tales of Vesperia Definitive Edition på Switch och Gravity Rush på PS Vita. Kommer inte hinna spela igenom dem under påsken eftersom jag lirar när mor och far har gått och lagt sig (spenderar påsk... 19/04