Gratis kletklumpar i början av maj.

Kavalkaden av gratisspel på Epic Store fortsätter, och näst på tur är den relativt gamla klassikern World of Goo. Och inte nog med det, för det kletiga äventyret kommer även uppdateras för att stödja bekvämligheter som PC-spelare numer tar för givet, såsom högre upplösningar och bredare bildförhållanden.

För tillfället är det rådande gratisspelet på Epic Store omtyckta Transistor, och det dröjer till 2 maj innan vi får bege oss in i kletets värld.

World of Goo startade sin karriär på PC och Nintendo Wii för över tio år sedan, och under årens lopp har man även släppt det till Nintendo Switch, Mac, Linux såväl som Android och iOS.

Har du lirat World of Goo tidigare eller kommer du hugga det från Epic Store? Ett ypperligt tillfälle för PC-spelare att ta del av denna fysikbaserade pärla.

Skicka en rättelse
Ja, den bilden är ungefär lika seriös som antivaxxers diagram över hur farligt allt i vacciner är. En massa svammel, misstolkningar och ignorans i en härlig mix. Alla bolag samlar info om oss idag för att kunna profitera på oss. Tills motsatsen är bevis... 21/04 Trodde "gamers" var smartare än att hjärtdött sprida falsk information på detta viset... påminner om när farmor ska vinna en lamborghini genom att gilla/dela en bild på facebook.. Pinsamt. (Samt: vem kan se den där bilden som något seriöst, svordomar i... 21/04 Precis, jag tycker att all datainsamling e sämst, men jag har kommit fram till att enda sättet att komma undan det är att dra ur nätverkskabeln och jag är inte villig att avstå min standard pga det. I den bästa världen så hade vi konsumenter haft en möj... 21/04 Olika företag eller organisationer kan vara olika värda ens förtroende. Apple som konsekvent vägrar lämna ut information trots påtryckningar från stater och polisväsenden såsom FBI har för mig större ok att behandla min information än ett företag som... 21/04 Fake news som sagt :) https://www.reddit.com/r/PhoenixPoint/comments/b0rxdq/epic_game_store_spyware_tracking_and_you/eijlbge/ Har sett oberoende gå igenom den där bilden för att visa vad det gör (och hur många andra program som gör samma sak) men kan... 21/04 Mm. Det är säkert sant. Insåg härom dagen att Google hade stenkoll på vart jag fanns någonstans på Google maps fastän gps:en var avstängd. Det visade sej att den trackade mej via Mobildatan istället. Det jag vill komma framtill här är att om man inte... 21/04 Hur är detta fake news? Epic Games Store är en front för ett gigantiskt kinesiskt spyware/botnet program, och det styrs genom ett av kinas största bolag under namnet Tencent, som har kopplingar till den kinesiska regeringen. Programmet läser bl.a av din... 21/04 Kvalitets inlägg. 21/04 Fake news. 21/04 På Spyware Store? Nej tack. 20/04