Ubisofts Notre-Dame-initiativ hyllas av spelarna.

Fram till och med den 25 april ger Ubisoft bort Assassin's Creed Unity gratis via Uplay. Dessutom har man donerat 500 000 euro till restaureringen av brandhärjade Notre-Dame i Paris. De här initiativen har belönats genom review bombing på Steam – fast tvärtom. Kärleksbombning?

Allt som allt har spelet ännu blandat betyg (61 procent uppåttummar), men de nya omdömena målar upp en betydligt gladare bild (86 procent uppåttummar). Många användare lyfter fram såväl Ubisofts donation liksom att spelet just nu är gratis att hämta hem. Bland annat kan vi läsa:

I finished Unity literally the night before Notre Dame caught fire. Besides being devastated for such a historic loss and even shedding a tear for it, I also kind of felt close to it because "I was just there the night before."

We encourage all of you who want to help with the restoration and reconstruction of the Cathedral to join Ubisoft in donating.

Thanks Ubisoft & Assassin's Creed Unity for giving us an opportunity to appreciate what Notre Dame used to be. God bless France.

Skicka en rättelse
Ja tyvärr håller jag med. Undrar om de hade ngt med branden att göra? 😉 De behövde nog tömma ngt lager. 😁 OBS! Skämt för de som inte fattar! "Får man skämta om sånt" Ja eftersom ingen person skadades och jag inte tycker det var roligt att det brann. Enb... 25/04 haha med kärlek. Det här tycker jag varit det svagaste spelet i hela serien so far. 24/04 håller med dej fullständigt. problemet med internetet är ju att du behöver inte be om "ursäkt" eller erkänna ditt fel, för du sitter tryggt bakom en skärm och kan bara låstas som inget har hänt 23/04 Okej! Bra att veta. Det är ju just sådant här som är källgranskning. Det finns ett lite intressant exempel på modern reklam just här på FZ. Tråden med "guide för Division 2", där står att det är en sponsrad tråd. Så ni sköter er på FZ 👍. Internets moder... 23/04 Men spelet har recenserats på steam, det gav bort gratis på Uplay, så dom som har det på steam har nog betalat för det.. annars håller jag med dej. 23/04 De som skaffat gratisspelet nu har väl troligen inte riktigt spelat spelet. De flesta har väl spelat tills de kan klättra/gå in i datorgrafikskapade Notre dame, med ngr år på nacken. Så de kunnat se hur det såg ut ungefärligt. Det är nog inte många som... 23/04 hmm lite klyven här, tycker dom spelet e bra och dom känner att dom kan allt ge det en ÄRLIG recension på att det e bra för att dom tycker att det kan komma i lite spotlight pga det ubisoft gjort så kan det väll endån vara ok, men då ska man inte nämna... 23/04 Om det är rätt eller ej låter jag vara osagt, men internet behöver helt klart mer kärlek. 23/04 Vilken reklam! 23/04 På metacritic behöver man inte äga spelet för att kunna lämna en review, för där review bombas spelen långt innan dom är släppta. 22/04