Krabban har inte kunnat höras för en kommentar.

E-sporten har vanligtvis skonad mot dåligt åskådarbeteende. Om spydigheter yttras är det oftast med skydd av av internets anonymitet och vad vi vet har det sällan kastats saker på de tävlande. Särskilt inte råa skaldjur av typen krabba. Det var dock precis det som hände när Juan "Hungrybox" Debiedma lyckades ta sig från looser bracket till final och slutligen vinna i en turnering under påskhelgen.

Som ni kan se missade skaldjuret honom precis och man kan förstå hans förvåning när han hittar en rå krabba på golvet bredvid honom. Inte helt oväntat blev han redigt förbannad och krävde att få veta vem som kastade den. En av kommentatorerna bekräftade senare att personen identifierats och kastats ut från evenemanget. Debiedma bad också om ursäkt för att han brusat upp.

Han har tidigare fått kritik för sin spelstil och valet att mestadels köra karaktären Jigglypuff som till skillnad från många andra är fokuserad på försvar snarare än anfall. Vilket kanske inte bidrar till de roligaste matcherna att kolla på.

Om krabban var ämnad för just honom i finalen kan vi såklart bara spekulera i.

Skicka en rättelse