Ytterligare bevis på spelutvecklares vita lögner.

Gång på gång ser vi exempel på hur spelutvecklare ljuger för oss för att gömma begränsningar och upprätthålla illusionen av olika spelvärldar. Så när vi fick reda på att en av de centrala delarna i Days Gone, utforskandet på motorcykel, är en snyggt maskerad lögn blev vi inte arga. Snarare nyfikna.

Days Gone använder Unreal Engine 4 som överraskande nog bara har stöd för fordon med fyra hjul men istället för att låta Deacon St. John åka runt på en fyrhjuling valde man att helt enkelt gömma de två överflödiga hjulen.

Days Gone släpps på fredag, den 26 april, och du kommer kunna läsa vår recension strax innan dess.

Skicka en rättelse
Hej nördar, har ni Spotify så kika in Days Gone-spellistan! Right up my alley, riktigt bra muzzik! 24/04 mitt spel är skickat nu från webhallen woho. 24/04 Förutom när man använder shaders till ljusstudsning :P 24/04 Det många inte verkar veta är att spelskapare gör sådant konstant. Jobbar med spel personligen och kan säga med lätthet att fusklösningar är normen. Bara som absolut lättast att förstå. Inte fan programmerar man att ljus studsar runt för att få en verkl... 24/04 Tänkte väl så, lät konstigt annars. Kollade upp den där studion, dom verkar ha 130 anställda, kanske bara grafiker och designers då och lite blueprintscriptare. Aja, hur dom än löser det så blir det nog bra i slutändan. 24/04 Du kan ha så många hjul i UE4 som du kan programmera. Motorn är ju öppen. 1 hjul, 2, 8, 14. Antar att de snackar om det inbyggda systemet. 24/04 Låter tacky att man inte kan ha färre än 4 hjul i Unreal? Låter som en lögn bara det... Men men, tur att Road Redemption är gjort i unity då. 23/04 2/10. Would not buy. På allvar dock så är detta ett väldigt intressant spelsläpp för mig, Sony Bend är en relativt liten studio (Guerilla är ungefär dubbelt så stor) så det vore riktigt coolt om detta hade blivit en home-run. Inte direkt vad jag väntar... 23/04 Roligt går före realism! 23/04 Så ni som förstår detta säger alltså att man nästan aldrig kan spela som om det är en riktig motorcykel i de flesta spel? När man vill känna sig lite tuff och köra MC. Det blir väl som den där leksakstraktorn jag trampade runt på som liten kille. JÄTTET... 23/04