"Oh, no, no, no, no!"

Naughty Dog har under de senaste åren haft fullt upp med The Last of Us Part II (men kanske inte så länge till...?), och Nathan Drake har vi inte sett röken av sedan Uncharted 4 för tre år sedan. Rösten bakom Nate, Nolan North, antyder att vi kanske aldrig mer får se spelvärldens charmigaste äventyrare. I en intervju med OnlySP säger skådespelaren att "skeppet har typ seglat".

A lot of people want the fifth Uncharted, but that ship has kinda sailed. It's great that so many people can all remember such an iconic franchise. We didn't know there'd be a second one. I just remember being really excited to do the second one, and when that one really took off, Naughty Dog pretty much knew there'd be a third and a fourth.

North funderar på om det kanske är bäst att det tar slut här – kanske har serien peakat? Å andra sidan kändes det "bitterljuvt" att ta fyran i mål. Efter fjärde delen (2016) fick vi spinoffen The Lost Legacy (2017). Efter The Last of Us 2 (2019?) får vi se vart Naughty Dog tar vägen härnäst.

Serien har trots allt bara varit borta i två år, så frågan är om skeppet verkligen har seglat?

Skicka en rättelse
Varför finns inte PS Vita spel på PS Now!? :) 24/04 Hade vatt nice om de gjort en remake av Golden Abyss som aldrig släpptes till konsoll utan psp. Har för mig den delen utspela sig före del 1 och hade varit nice att gå i genom tanke på storyn hör ihop. Var ju många som missa den så tror det hade varit... 24/04 Som många skriver här anser jag nog också att Nates historia är slut. Men det gåt bygga vidare i Uncharted-världen, kanske att Nate får spela någon cameo eller liknande? Oavsett är det bra att serien får vila ett tag. 24/04 Uncharted 4 var ett värdigt slut. Kan dom inte bara låta serien vila i frid nu? -_- Ska dom börja prångla ut flera spel nu så är det uppenbarligen bara mjölkning och inget jag iaf kommer att kasta pengar på i framtiden. 4:an knöt ihop serien bra och det... 24/04 Trevligt. Gillade alla Uncharted men nya serier är alltid mer intressanta. 23/04 Nathans historia är slut. Men mer Uncharted kommer säkert. The Lost Legacy existerar ju inte i ett vakum heller så serien har liksom redan bytt huvudperson. 23/04 Sam får gärna förbli en bikaraktär, men ett spel där man spelar som Sully hade varit guld! 23/04 Jag ser gärna ett Uncharted men Nathanael brorsa i huvudrollen. Sully får givetvis vara med igen. 23/04 Jag vill ha ett nytt Uncharted. Men inte med Nathan Drake. Jag gillar honom, men jag tycker att det blev en bra avslutning, och att göra en fortsättning skulle troligtvis förstöra det. Eventuellt skulle de kunna göra så att han blir tvungen att vara på... 23/04 Jag gillade även Lost Legacy.så om dom skulle köra på mer spinoff, så skulle jag se fram emot det. 23/04