Plus andra "förbättringar och fixar".

Idag patchades Anthem (1.1.0), och har allt flutit smärtfritt ska servrarna ha sparkat igång igen. Förutom sedvanliga "förbättringar och fixar" är den stora nyheten ett nytt stronghold. Vi vet ännu inte så mycket om The Sunken Cell, men konceptskissen (och namnet) hintar om något underjordiskt. Du kan testa nyheten redan nu och se om den är en god sådan.

Eller så kollar du in spelets Twitch 22:00. Då ska nämligen Bioware ge oss en rejäl genomkörare av strongholdet, som blir det fjärde efter The Temple of Scar, Tyrant Mine och Heart of Rage.

Det har stormat ordentligt kring Anthem sedan releasen. Bland annat: rekordlågt betygssnitt och rapporter om en allt annat än harmonisk utvecklingsfas. Bioware hävdar dock att Anthem är här för att stanna, men gissningsvis suktar man efter goda nyheter. Kanske är Sunken Cell en sådan?

Skicka en rättelse
Sist jag spelade så var du garanterad 1 MW från bossen på GM1, 2 på GM2 samt 3 på GM3. De kanske har ändrat detta i senaste patcherna. 24/04 Tänkte på det med. Väldigt ironiskt. 24/04 3 st? Jag har max fått en. Och den droppar sällan av sista bossen. Har fått i första "fighten". Någon gång av Titan. 2-3 ggr av Monitor. Sist fick jag en av fienderna i rummet efter Titan. Har laborerat runt med olika stats på luck. Men jag tror inte... 24/04 Ändrat? Sist jag spelade var det bara en garanterad, spelade heller ingen roll om du körde på GM1 eller GM3. 24/04 Du får ju 3 st av att döda bossen på GM 3. Men du kanske bara kör de två första kistorna? 24/04 Kollade på streamen igår, det var som folk säger - ett skämt. Han leveldesignern var typ sjuk arrogant och verkade se sig själv som guden på BioWare. Tjejen från Austin kunde typ inget om spelet, när hon fick frågan om hennes favoritvapen så visste hon... 24/04 Anthem är fortfarande en loot shooter. Utan loot. Att spela igenom Heart of Rage på GM3 och inte ens få en Masterwork är bara deprimerande. 24/04 Kollade på streamen igår. Tycker det är så otroligt korkat att bara negligera det absolut största problemet, LOOT. 99% av inläggen på reddit handlar om problemet med loot. 99% av meddelanden i chatten på streamen igår handlade om loot. Och det enda de... 24/04 Det var som fan! fick du inte de bästa vapnen eller utrustningen efter hela 2 genomspelningar i ett grind-spel...... 24/04 Jag pratar endast om BioWares ledning. Det var de som hade spelet i pre-production i 4+ år. Du menar att ett bolag som har en kinesisk storägare behandlar sina arbetare som boskap? UNPOSSIBLE~ 24/04