Switch är flexibel. Är du också det?

Usp:en med Switch är flexibiliteten, hur du kan både spela framför tv:n och plocka upp den för att spela var-tusan-du-vill. Det ryktas om att en budgetversion enbart ska bli bärbar, men den lär vi i alla fall inte få se röken av under E3. Med detta sagt: hur spelar du helst på din Switch?

För egen del trivs jag bäst framför tv:n, inte minst när det vankas episkt äventyrande i Zelda: Breath of the Wild. Å andra sidan har jag ganska många gånger avrundat med att plocka med mig Switchen in till sängen för att suga ut det där lilla extra ur en Super Mario Odyssey-session.

En del titlar kan jag i och för sig tänka mig gör sig bäst i bärbar form (och vice versa). Jag har länge närt en dröm om att köpa Stardew Valley på Switch, just för att spela det var/när som helst.

Skicka en rättelse
Spelar nästan bara i sängen den sista timmen. Lägger den bara bredvid och somnar. 28/04 Jag köpte en New 3DS istället för att spela på min Switch. Hoppas att Nintendo släpper en mindre variant som är i storleken av en 3DS, då blir det nog att spela på Switch. 28/04 Nästan uteslutande med den i nävarna, raklång i soffan, tills armarna börjar domna bort. 28/04 tycker att den är riktigt obekväm att spela handhållet, får ont i nävarna av den. Riktigt dålig comfort, hade varit bättre om slide on kontrollerna såg ut som halva pro dosor. blir dockad om man spelar. Finns ju dock som man kan köpa prylar man pressar... 27/04 Mest handhållet då det är den primära grejen med switch imo. Har ps4 pro och PC för bättre storskärmsupplevelser så att säga :) 27/04 Köpte till ett grepp från skull & co eller vad de heter. Så nu kan jag spela handhållet utan att få ont i nävarna efter ett kort tag. Riktigt skönt att kunna hoppa direkt från projektorn upp till sängen och spela vidare när man känner för det. 27/04 Majoriteten av mina +500 timmar handhållet är i soffan med tv:n framför mig. Antingen att barnen eller sambon tittar på något som inte intresserar mig, men det är bra många timmar (säkert 100) som jag spelat i soffan med tv:n avstängd framför mig också.... 27/04 Endast bärbart, kopplade in den till TVn en gång, menyerna ser ut som något från 90-talet på en 65” C8.. 27/04 Håller med, får ont i händerna efter 2 minuter. Just också därför har jag alltid dockad och spelar bara indi-lir på min Switch. Feta lite mer grafiskt avancerade titlar kör man på PCn eller PS4an. Period! 27/04 100% dockad. För kass ergonomi i bärbart läge. Till bärbart har jag iPad och 3ds. 27/04