Turordningsbaserade strider i den genomgröna underjorden.

Kvalitetsmässigt har de Warhammer-brädspel som omtolkats i digital form varit en salig röra. Spel som Spacehulk har fått ett relativt svalt välkomnande medan Sanctus Reach föll Warhammer-törstande datorspelare mer i smaken.

Trots tvivelaktiga framgångar ser det dock inte ut som att utvecklarna ger upp, och näst på tur är Warhammer Underworlds: Online. Designmässigt har vi ännu inte så mycket att gå på, utöver en handfull väldigt gröna skärmdumpar och en kort men stämningsfull teaser-trailer som skvallrar om ett släpp under 2019. Enligt Spelets Steam-sida rör det sig dock inledningsvis om ett Early Access-släpp.

I Warhammer Underworlds: Online tar man som spelare kontrollen över varsitt "Warband", och med hjälp av olika kort skapar man en kortlek som förhoppningsvis hjälper en att slutföra de mål som krävs för att vinna, såväl som att döda fiender i turordningsbaserade strider. Två olika Warbands kommer finnas tillgängliga när Early Access drar igång, och fler kommer läggas till allteftersom. Man kommer kunna lira antingen ensam eller online mot andra.

Skicka en rättelse
Jag kan bara inte spela ett spel i en setting jag avskyr. Sorry, men vill de ha AoS, så kan de få ha det, men jag köper inte det. 29/04 Med tanke på att detta är en blandning mellan kortspel och brädspel kan man ju tycka att du borde testa innan du skyr det. Huruvida man gillar Age of Sigmar som setting är ju subjektivt, personligen har jag lite svårt för den då jag tycker de gjorde fel... 29/04 Tack för varningen, då skyr jag detta spelet som pesten. Age of Sigmar är en HEMSK setting. 29/04 Det blir första spelet (undantag något taffligt mobilspel) baserat på nya Warhammer: Age of Sigmar. GW nollställde ju hela warhammervärlden 2015. Chaos vann, allt gick åt helvete. Sigmar byggde en elitarme "i smyg" och en helt ny setting nu då "Old worl... 29/04 Instämmer helt vad gäller Dark Omen. Det var - och är - helt fantastiskt. 29/04 Får lov att hålla med. Ser fram emot trean! 29/04 Njaeh, Total War: Warhammer är förvisso ett riktigt kul spel. Men jämfört med sin kontext så tycker jag fortfarande att Dark Omen var ett bättre spel (svårare, story, nyskapande för sin tid, bra grafik för sin tid), och hittills det WH-spel på PC som... 29/04 Total War: Warhammer är helt klart den absolut bästa konverteringen från warhammer figurspel till PC 28/04 Spännande, det bästa som kommit från GW (företaget, inte gubben) på senare är i mitt tycke Mordheim: City of the Dammed. Detta verkar påminna mer om det spelet än vermintide, chaosbane, martyr, spacehulk och alla andra spel som släppts 28/04 Ja Warhammer-fans har blivit brända många gånger. Jag tror dock att Underworlds koncept kan göra sig riktigt bra i digital form (även om jag dessvärre aldrig fått chansen att faktiskt lira brädspelsvarianten). 28/04