Tack vare Spännande Ny Teknik™ kan du också interagera med streamen på olika sätt - 20:00 läser du våra intryck!

Direkt från Los Angeles ikväll (där Calle just nu är – vinka vilt om du ser honom!) kommer en live-stream lastad med gameplay-premiären av Borderlands 3. Vi har tidigare fått både premiärtrailer och releasedatum, nu är det dags att se Gearbox efterlängtade trea in action.

Spelkalaset startar 19:00 och vi får möjlighet att se ett gäng streamers lira. Installerar du Echocast-tillägget till Borderlands 3 kan du dessutom vara mer än en fluga på väggen. Med den kan du rota runt i spelarnas ryggsäckar, kolla in färdighetsträden och nagelfara arsenalen. Du behöver länka samman dina Twitch- och Shift-konton, och får då också chansen att vinna loot-priser. Klockan 20:00 läser du våra första intryck och ser egenfångad gameplay.

The Borderlands 3 Worldwide Gameplay Reveal will soon be upon us, where hundreds of the biggest streamers will be playing and livestreaming Borderlands 3, and we’re excited to announce that we’ll be debuting the official Borderlands 3 ECHOcast Twitch extension as part of the experience. What does this mean for you?

Bra fråga! Lyckligtvis har Gearbox satt ihop en behändig liten guide för ändamålet.

Du får också chansen att preppa Borderlands 3-arsenalen sisådär fem månader innan release. När olika streamers öppnar skattkistor och plockar upp loot har du chansen att vinna densamma. Är du en av de lyckliga kommer looten justeras efter din ingame-level när den dimper ner.

Borderlands 3 släpps 13 september på pc (Epic Games Store), Playstation 4 och Xbox One.

Skicka en rättelse
Shit happens, lätt att det blir så när man bara skriver massa svammel :D När man ser på det på det viset så kan jag förstå att man liksom rycks med i stunden som du säger. Men det blir lätt lite awkward när man sitter hemma och ser både presentationen... 03/05 Det är nog jag som är dålig på att ordentligt formulera mig, jag ber om ursäkt. Som jag uppfattar det, och upplever såna här evenemang är lite som en konsert; det är en helt annan känsla att få vara där och se det avtäckas framför ögonen samt dela hela... 03/05 Okej, fast konstigt. Inte det intrycket jag får.. ;) 02/05 Jag vet inte om jag tolkar dig rätt, men det är väl klart att man kan tycka om spel fastän man inte jublar över grundläggande features man numera är van vid. Jag ser fram emot Borderlands 3 också, men jag förstår ändå inte varför det fått en sådan massi... 02/05 @Zymac: Men jösses vad han har tappat vikt såå good for him iaf. 02/05 Blech, kan inte med Boogie. Falsk är bara förnamnet om man får tro flertalet källor på internet. 02/05 https://www.youtube.com/watch?v=moQdfcjo3tc boogie2988 tar oss med på Borderlands 3 Reveal... 02/05 Måste allt vara nytt och unikt idag? Man kan ju likväl få ut ett stort nöje. Borderlands skall spelas i co-op med goda vänner, det är då man får ut mest utav det. Personligen så blir det köp dag 1 av B3. :) 02/05 Vafan har du aldrig vart sett fram emot något i hela ditt liv eller? 02/05 EXAKT! Fan vad alla ska gnälla och hålla på? Vafan de levererar ju ett komplett spel med STORY, co-op i diverse varianter, olika game modes och utökad gameplay med en massa quality-of-life-grejor och allt mitt i småfnissig humor. Och jag gillar exakt... 02/05