Senaste uppdateringen bjuder på ny karaktärsskapare och en planetstor megastad.

Det är notoriskt svårt att sätta fingret på vad exakt Star Citizen är. Det är för vissa lika svårt att veta exakt hur man ska komma igång med spelet, trots alla dess lockande vyer och moduler. Just nu pågår en veckas “free fly”, och kanske det kan göra göra tröskeln lägre för den som håller lite hårdare i sin plånbok.

Eventet pågår till och med 8 maj och bjuder på spelets senate uppdatering, alpha 3.5. Där syns bland annat den häftiga, planetomfattande megastaden ArcCorp, en ny karaktärgenerator och kvinnliga spelarkraktärer.

I free fly är fem olika skepp tillgängliga, och du kommer igång genom att klicka in på spelets sajt, registrera dig och ladda ner klienten.

Kör du Star Citizen? Tipsa gärna andra i communityn om de bästa sätten att komma in i spelet på ett bra sätt.

Tack till Maddox för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Hmm? 06/05 Jag är bara en åskådare och ser fram emot en god berättelse liksom berättelsen om Theranos blev :) OM det mot all förmodan blir ett spel så får jag väl testa det istället. Alltså en win win! 02/05 Jag har haft tillgång sen start och har väl varit in nån gång och testat, men jag känner inget behov av att spela ett ofärdigt spel, varför jag kommer vänta till skarp release. Håller i plånboken tills dess också. 02/05 När de släppte sin ekonomiska rapport i slutet på 2018 så kunde man se att de hade tillräckligt med pengar kvar för att hålla igång i 2 månader, och de blödde 5 miljoner i månaden så det är det jag baserar siffrorna på. Sen tror jag de fick in 50 miljon... 02/05 De frälsta kommer att skylla på utomstående, det är så det fungerar i kulter. 02/05 Om detta stämmer så är det ju ganska allvarligt. Spelet har ju fortfarande långt kvar tills release, jag va väldigt sugen på spelet men har väl insett att jag inte längre tror på projektet. Vågar inte öns tänka på reaktionerna ifall de inte blir släppt. 02/05 Tycker star citizen utvecklingen går lite snabbare för varje år. O mer mechanics tillkonmer. Sure missions o pve e kanske inte lika fullsmetat i som eve online men från vad dwm visat i developer videos o det man testat på i alphan så verkar det fortfara... 02/05 Kommer testa spelet över helgen. Från det jag har hört är jag skeptisk till att dom kommer slutföra spelet innan pengarna sinar så länge som Roberts fortsätter som han gör, verkar som att han är en kompulsiv micromanager vilket sällan slutar bra i störr... 02/05 Dom fick ju en injektion av investment-pengar i December, sen så behöver de få in ungefär 5 miljoner dollar i månaden från Skepps-försäljning, antagligen lite mer om de betalar skatt å så. De verkar snitta ungefär 3 miljoner i månaden, så ja, de blöder... 02/05 Finns inte pengar för att det skall bli klart. 02/05