I crowdfunding-succén Subverse kan du utforska rymden, slåss mot alien cockmonglers - och bonka waifus.

Mass Erect? Absout, om du frågar de nästan 60 000 backers som gjort kickstartersuccén Subverse till ett av de allra största crowdfunding-spelen någonsin. Med en kampanj som dragit in nära 21 miloner kronor har brittiska Fow Interactive skrivit något som bara kan beskrivas som ett litet stycke snuskig spelhistoria.

Fow har hittils nöjt sig med att producera cgi-porr med bland annat kända spelkaraktärer, men företaget som enligt egen utsago grundades av “a couple of disgusting neckbeards” har nu alltså delvis sadlat om till den mer interaktiva arenan. I Subverse behandlas den eviga frågan som mänskligheten har ställt sig ända sedan vi för första gången blickade upp mot den stjärnklara natthimlen: Är vi ensamma i universum? Vad finns där ute? Och än viktigare… kan vi sätta på det?

Den frågan torde också vara premissen för vad som ska bli ett spel som kombinerar till synes rätt ambitiösa, shoot-em-up-liknande strider i rymden med gridbaserad fighting på ytan av olika planeter. Där slåss du och dina waifus mot “alien cockmonglers” i turordningsbaserade strider. Väl tillbaka på moderskeppet The Mary Celeste kan du precis som på Mass Effects Normandy dyka in i spelets rollspelselement, socialisera med din besättning, optimera stridsfärdigheter och ragga hej vilt. Men till skillnad från det rätt barntillåtna, tafatta torrhånglandet i Mass Effect-serien är det full frontal spelporr som gäller här, till communityts uppenbara glädje.

Mass Effect-fansens illa dolda upphetsning över olika “romance options” var ibland rätt slående, så Fow har helt klart bedömt marknaden rätt i sin kampanj. Subverse är som en spelens motsvarighet till mannen som köper porr i en kiosk och när han blir tillfrågad om han vill ha en påse säger: Nej, tack, jag har inget att dölja!

Den fullkomliga rättframheten målas kanske bäst på spelets sajt där man glatt meddelar:
“Engage your dicks – it’s time to fap”!

För mer ingående information kan du kolla in spelets omfattande Kickstarter-sida. Subverse ska släppas på Steam (som ju släppt på restriktionerna för den här typen av undehålling), och det första av 10 avsnitt är planerat till slutet av sommaren.

Tack till Devan för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Haha jag fattar inte ens hur skapare av sådana "visual novels" orkar skriva all dialog, och de som översätter det oxå, herrejösses. Själv satt jag och spammade mellanslag i alla Sakura-spel och så skrattade jag varje gång jag läste en recension som sa... 03/05 Sist jag spelade något ekivokt var typ för 17 år sen. Ett hentaispel...och helvete vad fintad jag blev. Efter typ 5-6 timmar,med bara två kortare sexscener och istället TONVIS med bra dialog så satt jag där med all the feels. Var inte beredd på den 03/05 På spelets Kickstarter-sida skriver de dels att: "Now, we just need the fuel to turn it into a full-length 10 Chapter RPG adventure" och dels: "We are going to do our best to release the first chapter on Steam in late Summer." Jag kan inte tolka det på... 03/05 Jag har backat upp detta på kickstarter och hoppas att det blir bra. Kan säga med handen på hjärtat att jag är inte främmande när det gäller att spela olika typer av porrspel =) 02/05 @Joakim Palm: What if I told you... att det är onödigt osmidigt? 02/05 Var det någon som sa porrigt Mass Effect? https://tikigod784.files.wordpress.com/2012/02/1326096439651.jpg 02/05 Cringe. 02/05 Antar att de menar chapters som t.ex. de tre kapitlen i Witcher 3. Alltså samma spel bara olika stadier i storyn. 02/05 Gud vad härligt! :) Men vad menas med tio avsnitt? Är det inte ett spel? 02/05 Kan inte gå fel :) Med hänvisning till Dragon Knight 3 - Knights of Xentar och alla trevliga Leisure Suit Larry spel :) 02/05