Brujah är ideologiskt drivna rebeller som gillar att ge en knogmacka.

Förra veckan skrev vi om så kallade thinbloods, de illa sedda vampyrer som alla Bloodlines 2-spelare inleder sin bana som. Nu kommer nästa del i en radda av avtäckanden från spelets skapare - denna gång handlar det om en av klanerna som du kan bli medlem av, när du väl är uppgiften vuxen.

Brujah är en av fem spelbara klaner i Vampire The Masquerade: Bloodlines-uppföljaren. De är hetlevrade, brutala och passionerade men samtidigt också något av ideologiskt drivna aktivister och filosofer i World of Darkness. Resten av klanerna kallar dem för “packet”.

De rebelliska brujah har en radda olika färdigheter, som du kombinerar med din grunduppsättning som du får som thinblood.

I gruppen Potency finner vi krafterna Fist of Cain och Earthshock. De starka brujah kan utdela kraftiga knogmackor som kan skaka om även de kraftigaste vampyrerna. Men Earthshock kan de sedan skapa chockvågor i markytan som fäller de fiender som fortfarande står efter att du använt dina nävar.

Celerity ger brujahn snabbhet som få. Men Unseen storm kan du röra dig så snabbt att du blir svår att träffa, och du kan också lägga benen på ryggen och fly undan kniviga situationer. Accelerate är en sorts bullet time-effekt som saktar ner världen omkring brujahn, vilket ger en Max Payne-liknande fördel i strider.

Så långt thinbloods och brujah alltså. Vi lär inom den närmsta tiden få se vad de övriga fyra, spelbara klanerna har att erbjuda Vampire the Masquerade: Bloodlines 2. Har du inte hängt med så rekommenderar vi att du kollar inte trailern nedan, och läser vår första rapport efter spelets avtäckande.

Skicka en rättelse