Dlc-planerna känns igen från tidigare Borderlands.

Calle har varit på Pandora i Los Angeles, och har både gameplay-intryck och eftersnack från Borderlands 3. En som också har en del att säga om Gearbox efterlängtade trea är Randy Pitchford. Han har sagt (via VG247) att Borderlands 3 inte kommer ha något "free-to-play-skräp"

I och med att det kommer ha mikrotransaktioner motsäger han sig själv en smula.

Det fina i kråksången är att vi enbart kan spendera våra slantar på kosmetiskt tingeltangel, så som vapenskins. Det berättar PC Gamer. Även om sådant här lämnar en fadd eftersmak i munnen hos många ska vi komma ihåg att det åtminstone inte blir tal om några pay to win-fasoner.

På E3 ska vi få veta mer om endgame, så som raids och de (för Borderlands vidkommande) fyra dlc-paket som ska expandera berättelsen ytterligare. Såväl originalet som Borderlands 2 och The Pre-Sequel har haft samma modell. Uppenbarligen är detta ett vinnande koncept.

Skicka en rättelse
Brukar ju låta så... "enbart kosmetiskt". Vi vet dock hur det brukar bli och hur 2018-2019 dessa stores och mikrotransaktioner mer och mer blivit fokus och invasive I upplevelsen istället för att vara en addition. Vi spelare har gett de ett FI ger, de... 03/05 Gillar hur han dessutom gick från fylle-rage till superkonkret med väl valda ord. Så uppenbart att någon PR-snubbe tog över och försökte lappa ihop. 03/05 Vilket jävla klavertramp av honom. Varför ens lova ett spel fritt från microtransactions för att kort därefter utannonsera dem? Ingen hade blivit upprörd om han inte sagt någonting och de sedan hade sagt att du kommer kunna köpa kosmetiska förändringar.... 02/05 Att folk ens litar på den här snubben nå mer är helt galet. Han hör verkligen hemma hos Epic, där ljuger dom och ändrar sina uttalanden hela tiden också. Dom gjorde samma sak med Borderlands 2 också, enbart skins. Dock där sålde dom det under "DLC" täck... 02/05 Blir väl samma som i Borderlands 2, det fanns en hög med skins man kunde köpa till, typ hattar och kläder. Kan inte säga att jag bryr mig tbh, det var inget som störde mig i BL2. 02/05 Haha så Randy är igång igen, man bör nog ta allting som han säger med en rejäl nypa salt. Droppen för mig var Duke Nukem Forever och han vägrar gå med på att Aliens Colonial Marines inte alls blev som han sagt. Men det ger mig mer pengar att ge andra... 02/05 Obligatorisk. https://youtu.be/ADqIh9_zAp4?t=24 02/05 Vidrigt ändå och gör mig inte taggad på BL3. Precis detta. Inget mer inget mindre. 02/05 var som jag befarade för ett tag sen. tycker jag e tråkigt att dom kommer ha det!! Men undra varför dom skall ha mikrotransaktioner? dom "tjänar" ju himla mycket mer pengar när dom ska ha det Epic exclusive ett tag. 02/05 Randy tror bara att lootboxes är MTX, och kosmetiska saker är inte MTX. Tror han inte förstår var MTX innebär. 02/05