Bonus: se hur man gick från "bajs" till "najs".

Många Castlevania-fans har länge väntat på släppet av Koji Igarashis Bloodstained: Ritual of the Night. Kickstarter-succén började under 2015, och hittills har man dragit in motsvarande 53 miljoner kronor.

Nu har man via en humoristisk video på Kickstarter äntligen meddelat att spelet kommer släppas till PC (Steam, GoG), Playstation 4 och Xbox One den 18 juni, och till Switch en vecka senare den 25 juni. Många Switch-ägare uttrycker dock frustration över att behöva vänta en extra vecka jämfört med de resterande plattformarna.

I videon lägger man fokus vid den konstruktiva och välformulerade kritik man fått under projektets gång, vilket bland annat inkluderar: "Föga imponerande. Ser ut som ett billigt mobilspel", "Ser ut som bajs" och "Det här spelet ser så jävla trist ut".

En vindrickande Igarashi verkar dock ta till sig av kritiken, och vad som följer är jämförelser av hur det sett ut tidigare och hur det ser ut inför releasen. Visst har man gjort stora förbättringar, men den generella stilen och gameplayet kommer nog inte falla alla i smaken, speciellt om man föredrar en mer klassisk 2D-stil.

Kommer du lira eller sparar du dina surt förvärvade slantar till något annat?

Skicka en rättelse