Många är arga över att Psyonix köpts upp av Epic.

Som ett brev på posten kommer arga spelares negativa recensioner av succén Rocket League på Steam efter att det uppdagats att Epic köpt utvecklaren Psyonix. Mellan 1 och 3 maj trillade det in inte färre än 2,700 negativa recensioner, vilket är en hel del eftersom spelet vanligtvis snittar på 15-20 negativa och 50-100 positiva recensioner om dagen.

Det nya systemet för att filtrera bort just recensionsbombningar verkar dock fungera, eftersom spelet fortfarande ligger kvar på "Mestadels väldigt positiva" recensioner, såvida man inte specifikt väljer att inkludera misstänkta recensionsbombningar.

Oavsett vad man väljer kommer dock själva recensionen alltid att synas (även om den inte räknas), och alstren inkluderar bland annat "När man måste köpa en hel studio för att få den att släppa sina spel på din plattform", "JAG VILL INTE HA NÅGOT GEMENSAMT MED EPIC STORE" och "Jag betalade pengar för det här spelet och ni kommer ta bort det från butiken jag köpte det från? Måtte Hin Håle ta er [fritt översatt]".

Skicka en rättelse
Detta spelar ju absolut ingen roll, vad är det som är jobbigt med att ha fler klienter på sin PC. Jag har nog de flesta klienter som finns av intresse. Det är ju detta som är en av fördelarna med PC, allt är inte kontrollerat utav 1 plattform likt konso... 08/05 Steam borde banna folk som recensionsbombar från att skriva kommentarer under en period, och efter upprepade överträdelser permabanna dem. Skitungar. 07/05 Är väl främst när det kommer till Windows Store och steam det brukar vara problem. Har för mig att Microsoft till och med refundade cod iw vid något skede då spelarbasen var mer eller mindre död redan på releasedagen. Och som nån annan också nämnde om... 07/05 Är det någon som kan förklara för mig varför Epic store är bra för oss spelare, jag har lite svårt att se det perspektivet just nu. Som jag har förstått det så delar alla dessa butiker upp användarbasen för spelarna och ger i stort sätt alltid sämre fun... 06/05 @SilvaH: Jo jag håller med om att recensionsbomba är töntigt. Gällande rubrik och klicks så blir det lite vad man gör det till. Min gissning är att FZ lever på klicks, mest på annonserna då, men för att få annonser behöver de ha en aktiv och attraktiv... 05/05 mhm 05/05 @uberpwnage2.0: Logiskt sett skulle även utvecklare m.m också förstå detta. Se bara hur Randy Pitchford ratade Steam pga. bombningen av Borderlands spelen där trots att deras nya system redan var i drift. Den snubben använde då inte logik. Han kollade... 05/05 Oh sweet summer child.... 05/05 Gött åt Valve att dom har en hel armé frivilliga som aktivt engagerad I att Steam ska få behålla sitt monopol. 05/05 Visa sitt missnöje på det enda sättet som syns för utvecklaren är inte löjligt. Jag håller med om att det borde finnas en bättre sätt att göra det på istället för att betygsätta spelen negativt. Kanske att man har sidor för varje utvecklare på steam med... 05/05