Som ett brev på posten kommer arga spelares negativa recensioner av succén Rocket League på Steam efter att det uppdagats att Epic köpt utvecklaren Psyonix. Mellan 1 och 3 maj trillade det in inte färre än 2,700 negativa recensioner, vilket är en hel del eftersom spelet vanligtvis snittar på 15-20 negativa och 50-100 positiva recensioner om dagen.

Det nya systemet för att filtrera bort just recensionsbombningar verkar dock fungera, eftersom spelet fortfarande ligger kvar på "Mestadels väldigt positiva" recensioner, såvida man inte specifikt väljer att inkludera misstänkta recensionsbombningar.

Oavsett vad man väljer kommer dock själva recensionen alltid att synas (även om den inte räknas), och alstren inkluderar bland annat "När man måste köpa en hel studio för att få den att släppa sina spel på din plattform", "JAG VILL INTE HA NÅGOT GEMENSAMT MED EPIC STORE" och "Jag betalade pengar för det här spelet och ni kommer ta bort det från butiken jag köpte det från? Måtte Hin Håle ta er [fritt översatt]".