Och rea förstås.

Hipp hipp! I dagarna har det gått ett år sedan Conan Exiles lämnade early access och övergick i skarp version. Det firar Funcom på flera sätt, först och främst genom att låta alla som vill testa spelet gratis via Steam fram till måndag den 13:e. Det säljs också för halva priset en period – 20 euro vill man ha under rean.

Man har också släppt en rejäl uppdatering med det passande namnet "Anniversary update". I denna ingår både nytt innehåll och uppdateringar och förbättringar. Ett par exempel: en ny dungeon vid namn Sunken City, nya companions och pets, prestandaförbättringar och gränssnittsförbättringar. Hela changeloggen här. Och info om testversion, köpknapp med mera har du här.

Skicka en rättelse
Hann bara testa i ca två timmar men tyckte ändå det var rätt skoj, lite buggigt och känns lite old school på något sätt men kul. 13/05 Skönt att jag nyligen fått nog av spelet och avinstallerat det för tillfället. Inte jätte roligt spel att spela själv. Men helt värt att testa som nu nyligen gratis genom ps+. Bara för att man kunde hoppa runt som en helt naken storbystad kvinna. Det... 10/05 På PS4 pro är det helt ospelbart efter senaste uppdateringen. Det laggar som satan. 10/05 Kommer absolut att testa, missade förra gratis helgen. Synd att dom inte utannoserar lite tidigare så man kan planera in lite mer speltid. 09/05 Bästa survival crafting-spelet jag kört. Men har bara kört på egen server med ett gäng polare då jag upplever att alla online-servrar strular en del. 09/05 @pillveke: Jag tycker det har blivit rejält mycket bättre. Sen beror det ju helt på vad för server man spelar på. Det är oftast mindre lagg på en server med bra hårdvara och som rensas hyfsat regelbundet. 09/05 Har inte märkt av något som helst strul i singleplayer. Multiplayer kan jag bara säga att det laggade en del när jag var inne på en server för att bara leka lite. Men minns ej om den var officiell eller custom. 09/05 This! Har det blivit bättre med lag undrar jag med. Jag gillar spelet men bytte bort det för att t ex slåss med vargar som teleportera och ibland är som spöken fick mig att tappa sugen. 09/05 Har de förbättrat laggproblemen? Var helt ospelbart vid launch och långt därefter. 09/05 Tack för tipset :) Kunde dock inte hitta någon recension här på FZ av spelet. Nåväl, får bilda mig en egenupplevd uppfattning :p 09/05