Kostar att ligga på topp.

Rage 2 görs huvudakligen av svenska Avalanche, men Id Software finns också med på ett hörn. Vilket innebär att det legendariska monstervapnet BFG 9000 från lika legendariska Doom finns med. Men bara i de dyrare Collector's- och Deluxe-utgåvorna – den finns inte med i standardversionen av Rage 2.

Det här säger Bethesdas community manager på Reddit. Men om man hade haft ögonen med sig skulle man ha sett detta i en pressrelease redan för ett år sedan.

FZ sitter och recenserar Rage 2 i detta nu – du läser vår recension på måndag eftermiddag. Spelet släpps tisdag den 14:e. Kolla in vårt egenfångade gameplay så länge.

Tack till Struggle för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Kommer Rage 2 bara på Bethesdas egna shop? Såg det inte på Steam. 11/05 Varför vill någon ens köpa detta spel? Jag kanske är för gammal men det räckte med att kolla några minuter på filmerna ovan för att få ont i huvudet och bli lite smått illamående. Ska väl påpekas att jag spelade QWCTF (Batman skulle bli avundsjuk på min... 10/05 Avalanche fortsätter att visa framfötterna... 09/05 Bara köpa spelet och sedan ladda ner en scene release då de brukar innehålla allt extra DLC man missat om man inte har lagt en pre-order eller om man inte köpt en dyrare version. Har noll samvete när det kommer till olaglig nedladdning om de håller på... 09/05 Bethesda har verkligen gått all-in på att vara en AAA utgivare. Dom har släppt den relationen dom hade till konsten och själva spelen och ser nu nästan bara $$$. Sorgligt. 09/05 suck va trött jag blir på sånt här trams.. 09/05 Köp inte dag 1, köp nästa år när det kostar 100:- 09/05 Jag vill ha en collectors edition box även om jag beställer den vanliga... Vad är skillnaden på ge något extra digitalt godis till dom dyrare versionen gentemot fysiskt krimskrams? Att det är gratis och lätt hade getts till alla? Exklusiva saker till... 09/05 Fult att låsa in ett sådant vapen bakom paywall (som det ju faktiskt är), oavsett om dom skrivit det i pressrelease för ett år sedan eller ej. @Tomas Helenius En annan sak angående artikeln (precis i början): "Rage 2 gör huvudakligen av svenska Avalanch... 09/05 Betashed samlar kundpoäng som vanligt. Jag är verkligen helt färdig med dem som företag, och allt de rör... 09/05