Lägre förväntningar än Star Wars: Battlefront-spelen.

Efter två Star Wars: Battlefront som inte infriade förväntingarna är det i höst äntligen – äntligen! – dags för ett singleplayer-spel i Star Wars-världen. Och förhoppningarna skruvas upp av att det kodas av notoriskt stabila Respawn och att den välbeprövade Unreal Engine-motorn driver det hela. Det låter onekligen som rätt ingredienser för att EA ska hitta rätt.

Själva har man dock lägre försäljningsmässiga förväntningar på detta än föregångarna. Star Wars: Battlefront 2 nådde inte säljmålet, men såldes ändå i minst 9 miljoner exemplar. När EA-chefen Blake Jourgensen häromdagen talade ekonomi sa han att man räknar med att sälja 6-8 miljoner Star Wars Jedi, skriver Gamespot. En på intet sätt låg siffra, men visst känns det väl ändå aningen lågt med tanke på varumärket och förutsättningarna?

Star Wars Jedi: Fallen Order släpps till pc, PS4 och Xbox One den 15 november. Gameplay kommer visas under EA:s alternativ till E3-presskonferens, kallat EA Play. Går av stapeln i Los Angeles ungefär 7-9 juni.

Skicka en rättelse
Då är det en åsikt du får stå för. Nej det gör jag inte 10/05 Fast jo ,det spelar stor roll. Eller är det OK att säga "girlsplaining" som något negativt? Har du något emot det? Alla nya negativa ord som har ett kön med, har manligt kön. Jag ser inte varför kön behöver vara inblandat alls. Jag vägrar bli skuldbelag... 10/05 Hat är det ju inte. Utan ett ord precis som fidgetspinner. Att ett biologiskt kön är med i ordet spelar absolut ingen roll och grundar sig absolut inte i hat utan på skämtsamma stereotyper av mellanstadie ungar. Ontopic. Jag litar inte på EA men tror... 10/05 Bara för det är med på listan betyder inte jag behöver acceptera en feministisk misandristisk styrning av det svenska språket. Det dåliga i ditt exempel är att skuldbelägga ett helt kön 2 ggr. "killgissa" och "mansplaining" är misandristiska ord, och... 10/05 Om det är riktigt bra ja, jag blindköper absolut ingenting av ea för sakens skull. Steg ett är att dom måste överträffa jedi outcasts sabre play, och ärligt talat tror jag inte dom gör det. 10/05 Öhh va? Vad har kön med detta att göra? Girlsplaina är inget ord! Stereotyper? Vad tusan är en könsnazist? Var väl den uppmålade bilden av killen som var de dåliga i mitt exempel? När jag gick i skolan var jag just den nördiga killen som fick stryk för... 10/05 Jag svarade så pga att kön har inte med gissning att göra, såvida du inte är en könsnazist. Så så länge som någon sätter en negativ klang på mitt kön, så kommer jag göra likadant mot det betäckta könet. Svårare än så är det inte. Tack för jag fick "girl... 10/05 Kan någon ge mig lite siffror att jämföra med? Hur sålde tex: Spider-Man Det där spelet med en rakad vit gubbe med skägg och en liten pojke som kallas "Boy" Battlefield Uncharted 10/05 Du vet inte / har ej hört uttrycket ”killgissar” misstänker jag?! Att ”killgissa” så gissar man utan någon som helst aning men verkar veta allt. ”Tjejveta” är motsatsen. Man vet med fakta och källor osv. Orden är bättre om man visualiserar sig den skolt... 10/05 Då måste dom bräda Naughty Dog på något sätt, men det tror jag inte kommer hända. Respawn har mycket kunnigt folk, det blir nog bra ändå. Jag bryr mig inte om försäljningssiffrorna. 09/05