11 juni klockan 18:00 är det dags.

Tisdagen den 11 juni klockan 18:00 är det dags för Nintendo Direct på E3, som sedan några år tillbaka är lika självklar som deras presskonferens en gång var. Allt strålkastarljus hamnar "helt och hållet på mjukvara", och dessutom sådan som har release under 2019. Det blir med andra ord inga nya Switch-modeller eller något Metroid Prime 4. Så vad kan vi räkna med...?

Ovan nämnda ledtrådar gör att vi kan lyfta fram titlar som Zelda: Link's Awakening-remaken, Animal Crossing, Luigi's Mansion 3 och Pokémon Sword och Shield. Fire Emblem: Three Houses och Super Mario Maker 2 är bägge sommarreleaser, så vi räknar med nyheter från dessa också.

Och det vore ju inte E3 utan en och annan överraskning. Vad hoppas du på att få se?

Skicka en rättelse
En Switchport av Ori and the Blind Forest hade varit något! Perfekt spel att ha med sig! Annars hade ett nytt Kid Icarus i 2D varit trrvligt, kanske i metroidvania-stil? 09/05 Även om jag uppskattar mängden indiespel som strömmar in så suktar jag främst efter riktiga nintendotitlar som Zelda, Mario, Metroid. Gamla pärlor uppskattas också. Snes vore fint, så även typ Wind waker eller Galaxy 1-2. 09/05 Hoppas man får en releasedag för Animal Crossing! 09/05 Pikmin 4, Luigi's Mansion 3 och Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered skulle jag gärna se mer info kring. Det lär väl bli en hel del Fire Emblem Three Houses och Pokémon Sword/Shield dock skulle jag tro. 09/05 Hoppas på lite info kring resten av all DLC-karaktärerna till Smash Ultimate, men även en och annan överraskning vore trevligt. 09/05 Pokémon Sw&Sh och Animal Crossing tippar jag på. 09/05 Håller helt med om SNES. Det är dags att accelerera Nintendo online. 09/05 Även om fokusen ska vara på spel som kommer i år så hoppas jag ändå på livstecken från uppföljare till Botw och Mario Odyssey. Ett utannonserade av Pikmin 4 med release i höst/vinter hade varit mycket trevligt. Annars ska det bli kul att se mer från sam... 09/05 Att Snes-spel kommer till Nintendo Online samt någon överraskning såklart. 09/05 Jag vet inte vad jag vill se. Som ni redan har sagt så kommer det bara handla om spel som släpps under 2019. Det var riktigt svårt då. Möjligtvis Super Mario 3D World till Switch. Annars ser jag fram emot att få veta mer om Super Mario Maker 2. 09/05