Releasen blott fem dagar bort.

Fps-expertisen hos Id och Avalanches rutin av vansinniga öppna världar ska förhoppningsvis göra Rage 2 till shooter-upplevelsen originalet aldrig riktigt blev. Releasen sker på tisdag och du som hänger i spelvärlden vet vad som väntar nu. Japp, en explosiv lanseringstrailer.

Tiden inför lanseringen har handlat om systemkrav, löften om olåst framerate på pc och 60 fps på PS4 Pro och Xbox One X. Det finns däremot "inga planer" för Rage 2 på Switch, men då Bethesda gett oss både Wolfenstein II och Doom på Switch kanske man ändå vågar hoppas lite grand.

Jag får ändå bra vibbar av Rage 2, och extra sköna vibbar av självdistansen i slutet av trailern. Om spelet lyckas med sina galna ambitioner (och galenskap) får vi alltså strax reda på.

Skicka en rättelse
Det känns som det är marknadsfört till 90-tals tonåringar... och jag håller med om att försöken till humor känns lite krystade. Det sagt så verkar det ändå skoj. Doom-style skjutande i open-world miljö med lite Mad Max inspirerat fordons galenskap. Låte... 10/05 Jag är 38 i år och tycker det ser riktigt ball ut. Dock har jag inte spelat ettan så har inte samma koll som dig på skillnade från första och liknande. Som standalone-spel så är jag ganska sugen. Speciellt nu med ny dator osv :P 10/05 Det är så skitsynd, jag tycker combat och allt verkar svinkul men jag känner precis som du, det verkligen osar energy-bmx och bakåtvända kepsar om detta liret. 10/05 Har nog aldrig känt mig så gammal. Jag är inte ens 30 och känner mig fullkomligt osugen på det här spelet bara baserat på att marknadsföringen riktar sig mot edgy tonåringar. Tror spelet hade sålt bättre om det gick som Bulletstorm 2 än Rage 2, för det... 10/05 Har oväntat blivit ganska peppad på detta! Kanske får bli ett köp i väntan på Doom Eternal 10/05 Jag är såld iaf 🙌 ser riktigt roligt ut lite doom anda lver det 😊 KÖTTA! 10/05 Det syns tydligt i mina ögon att dom haft roligt med spelet. Just att inte ta allt på för stort allvar kan vara till en fördel i detta spel. 10/05 Nu vet jag ju inte om detta har multiplayer-möjligheter men av trailern att döma så ser det fan jävligt coolt ut. Kanske kan bli något av de första spelen jag maxar på min nya "mother of all computers" som kommer hem i nästa vecka. Spännande! 10/05 Har blivit mer och mer skeptisk till Rage 2 ju mer man sett och läst. Tror jag hoppar och satsar på Borderlands 3 stället. :/ 10/05 Tror du missförstod vad han menade =) Förövrigt ser detta mer intressant ut än Borderlands 3, av det man har fått sett. Om det blir ett bättre spel återstår att se. 09/05