Goda soldater mot onda soldater och high-tech-vapen.

Ubisoft avtäckte i kväll Ghost Recon Breakpoint, en ny laddning soldatkrig i den långlivade actionserien.

Breakpoint är en fortsättning på två år gamla Wildlands. Det utspelas på den fiktiva ön Auroa som styrs av en grupp avhoppade soldater, och som använder nutida högteknologiska vapen som drönare för att göra livet surt för dig och dina soldatkamrater. Ja, du kan bekämpa skurkarna i co-op med upp till tre andra, eller ensam om du så vill. Den första trailern (ovan) sätter tonen, och nedan har du en gameplay-film.

Ubisoft lyfter fram ett par nyheter i Breakpoint, däribland risk för utmattning och skador som samlas på och blir värre med tiden. Du kan bära andra människor, använda kamouflage för att gömma dig, och du har full frihet att ta dig an uppdragen som du vill.

Ghost Recon Breakpoint släpps till pc, PS4 och Xbox One den 4 oktober i år. Om du tycker fullpris är för billigt kan du betala mer för förmånen att börja spela tre dagar tidigare.

Skicka en rättelse
Skrev från mobilen, auto correct. 13/05 Då finns det GOTT om andra spel som är till för single player fantaster :) Finns det någon här som ska köra så säg till. Älskar multiplayer-spel och detta skulle nog bli riktigt sexigt på min nya dator! Lägg till mig på Uplay #MrSaltyApple (Det gäller... 12/05 De brukar flytta på målstolparna för att passa. Har hänt förr och kommer sannolikt hända igen. 12/05 Fanbois will be fanbois. Sanningen är inte så viktig då. 11/05 Haha vilken röst huvudkaraktären hade, faaan vad cool snubbe 😛 Nä, vet inte vad som hänt med Ghost Recon men det där spelet är inget Ghost Recon i mitt tycke. 11/05 Tänkte spela igenom senaste uppdragena dom lade till i Wildlands nyligen men spelet bara crashar för mig (Spelet försvinner utan error till desktop). Har fan testat ALLT nu i 2H så vart uninstall och funderar på införskaffa Breakpoint till PS4 istället.... 10/05 @Jaxalot: Inget kan döda The Punisher. 10/05 @Jaxalot: Alla pc spel innan Future Soldier. D.v.s. Ghost Recon 1-2, GRAW 1-2. 10/05 Verkar som att de snäppar upp interaktiviteten med spelmotorn likt God Of War gjorde. Detta kan båda gott för kommande ubisoft titlar, tror dock att detta spel blir väldigt tjatigt i längden då spelstilen såg väldigt plan ut med få strategiska drag. 10/05 Har ju absolut noll betydelse om det är native 4k eller inte. Tycker mig minnas hur du var väldigt viktig med nämna hur HDR stödet på originala PS4an är fejk. Men tydligen så ska nästan 4k räknas som 4k 10/05