Atlantis är en ny klickfest för pc-spelare.

Den gamla Diablo-flirten Titan Quest lever och frodas sedan THQ Nordic köpte licensen häromåret. Och så vill man att det ska förbli – en ny expansion vid namn Titan Quest: Atlantis finns nu att köpa på Steam.

Upplägget är att hjälten möter en upptäcksresande på jakt efter det legendariska öriket. Det bjuder på ett nytt äventyr för en till sex spelare, plus Tartarus endless mode där vågor av fiender anfaller, också detta spelbart för lika många.

Titan Quest: Atlantis kostar cirka 150 kronor. Lägger du till en hundring får du en bundle där originalspelet och expansionen Ragnarök ingår.

Tack till uberpwnage2.0 för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Vad hette click festen där man sprang ned i en gruva i början ,och man hade en hund som man kunde skicka upp för att sälja av allt vendor trash? Minns att man kunde ha gevär ,och att ...spelet vat lite blått? Edit .kom på det. Torchlight 12/05 Tycker alla pengar i världen ska hamna i Iron Lore Entertainment (TitanQuest skaparnas) sparbössa. Dem gör spel med känsla, finess ,story, intriger och "real lore". Man förflyttas till en förgången tid i deras spel. Helt omöjligt att jämnföra braindead... 11/05 Aha, hursomhelst så passar Atlantis in lite mer i loren än vikinga-temat. Återstår att se hur pass bra de väver in mytologin nu. 10/05 Jo. Jag talade bara om de två senaste, Första var riktigt bra och allt den kom med behövdes verkligen. 10/05 Immortal Throne var ju bättre, men den var ju av samma utvecklare som orignalspelet. Kan tycka att det borde vara lika bra med en uppföljare nu som det satsas på ordentligt. Inga halv-mesyrer, 10/05 @tuckdragon: Så var det säkert, inte spelat det på en herrans massa år! Kommer dock ihåg det med glädje. 10/05 Vad hände med Nox. Hade gärna sett ett till. Hmm finns det att köpa nånstans tro hehe 10/05 Ni som snackar om gamla ARPG-klassiker får väl ändå inte glömma Darkstone! Hur som helst, vilken skräll att detta släpps. Dock lite väl sent kan man tycka, men Titan Quest tillhör definitivt en av tidernas bästa ARPG. 10/05 DS hade ju som new game+ när man klara ut det, där man gick till en svårare svårighetsgrad där loot och fienderna var anpassade till den level du borde hunnit blivit på första svårighetsgraden. Visst kanske inte samma valfrihet och så som i diablo, men... 10/05 Aha var dungenon siges arpg trodde det var crpg. Om det så , så är det härlig spel det med älskade ds 1-2. Nox har jag svag minne av tror det har jag missat :( EDIT: MEH HUR KUNDE jag missa DUNGEON SIGE. Ser nu den var arpg till och med hack and slash..... 10/05