Souls-inspirerat actionspel med vampyrtema.

Code Vein är vad många skulle beskriva som Namcos egen vidarespinning på Souls-spelen (som de själva ger ut), och i den senaste trailern får vi en ordentlig genomgång av det gameplay vi har att vänta. En av de främsta skillnaderna jämfört med Souls-spelen är att man i Code Vein ständigt kan ha med sig en datorstyrd följeslagare, vars olika färdigheter kan användas för att komplettera ens egna. Kolla in Calles förhandstitt för en matigare genomgång.

I trailern nedan ränner duon runt i underjordiska stadsruiner, och när de når ytan möts de av en boss med det gastkramande namnet "Oliver Collins".

Vi får även se några av de olika vapen vi kommer få svinga, vilka bland annat inkluderar vanliga svärd, greatswords och spjutyxor. Utöver att välja följeslagare och vapen kommer vi även få skräddarsy utseendet på vår animéhjälte, vilket enligt trailern verkar baseras på färdiga ansiktsformer snarare än ett system där man får skulptera ansiktsdragen mer grundligt.

Code Vein ska släppas under 2019.

Skicka en rättelse
Varför lira detta när man still kan lira Sekiro? Verkar lättare (en AI-companion som säkert drar aggro och tankar allt, wtf plz?), fjantigare och det ser ju inte speciellt bra ut. Dessutom vet ju alla att en Shinobi lätt äger en vampyr. 12/05 Fyra nyanser av grått... Har spelat alla Souls/souls-like spel men detta lockar inte så mycket. 12/05 Kan tipsa om att man kan signa upp för ngt de kallar network test som sker senare denna månad. Liten del av spelet samt co-på om jag fattat rätt. https://www.bandainamcoent.com/agecheck?return_to=%252Flanding%252Fcode-vein-network-test 12/05 Råka du byta plats på vampyrer och zombies? Isåfall kan jag hålla med... 12/05 Mjamje, detta ser ut att bli kanske en 3/5 av det man har fått sett hittills. Gillar inte följeslagaren man har med sig, hoppas man inte behöver ha med sig någon AI. 12/05 Ser oerhört stelt ut och alla textures ser ut att vara i oväntat låg upplösning, blir troligtvis att vänta tills recensionerna har kommit och eventuella patcher. Stort fan av soulslike spel men detta ser inte ut att kicka upp dopaminet något. 12/05 Vampyrer är ju så jäkla töntiga! Vill hellre se zombies eller demoner men det känns som att varenda spel ska köra med vampyrtema nuförtiden. 11/05 Jag har fått för mig att det är coop, inte bara ai styrd companion. Hela spelet går att spela med en polare... Om man hade någon sån såklart 11/05 tror inte jag spelat nån vettig 3d-soulslike. varken the surge eller nioh eller något annat har levt up till soulsborne standarden. soulslikes i 2d däremot. både hollow knight och salt & sanctuary är mästerverk. 11/05 Jag är ärlig över att 50% av mitt intresse för det här handlar om anime vampyr stilen. Och resten pågund av avsaknaden av kläder på dom kvinnliga karaktärerna. Som tur är jag singel och färdig växt. Så ingen kvinna eller jag kommer att ta skada. Bara... 11/05