En fysikprogrammerare har ett lite väl digert CV.

Att hittills ej ut annonserade spel dyker upp på diverse CV:n på sidor som LinkedIn är ingen ovanlighet, och den här gången verkar det som att en lite för stolt fysikprogrammerare har skvallrat om en möjlig PC-version av Red Dead Redemption 2, som han säger sig ha arbetat på.

Utöver Read Dead Redemption 2 har den före detta Rockstar-anställde jobbat på bland annat GTA V och Max Payne 3. Detta är dessutom inte första gången spelet dyker upp i ett CV på sidan, eftersom samma sak skedde förra året med en annan anställd.

Som bekant utannonserades inte PC-versionen av GTA V förrän flera månader efter konsolsläppet, så det är helt klart möjligt att Rockstar vill göra något liknande med Red Dead Redemption 2.

Vad tror ni, kommer deras Western-äventyr till PC?

Skicka en rättelse
@Pholiage: Du kan ha en poäng. Jag är otroligt kräsen när det kommer till framerate, men tyckte God of War (4K) var totalt spelbart, trots sketna 30 fps. På Spyro däremot reagerade jag starkt på att det inte var i 60 fps, kändes direkt i början. Men eft... 10/07 Fast fps spelar mindre roll numera. Till en viss gräns såklart. Men 30fps med 100% frametime kan vara hur bra som helst. På 30fps så märks det mycket tydligare när du tappar 1 fps än om du tappar 1 vid 60fps. Man vill ju helst ha synkat oavsett. Nyligen... 13/05 Men eftersom grafikkortet gör 80% av fps:en i högre upplösning så kan man ju inte säga man har en dator från 2012 när man har ett grafikkort som är 4 år nyare. i 4k på nyare spel kan man ha en 2500k i många fall utan att få mycket prestanda fall pga att... 13/05 @BurningMan: Mitt PS4 har fungerat som ett extra element under vintertid och räddat vår familj två år i rad från att frysa till dötts. 13/05 Ja man kan ju alltid hoppas. RDR2 kräver lite väl mycket av min PS4 vars fläktar går så snabbt att den kan bli en helikopter och flyga iväg. 13/05 Va? Detta gamla spel? Jaja är väl bra om ni PC-spelare får spela det med. ;) 13/05 Har inte särskilt bråttom, nu har det ju hunnits betatestas av konsolspelarna. Väntar gärna lite längre för en bättre upplevelse :) 13/05 @Snabeltorsk: OK? Du menar att jag inte får uppgradera grafikkortet en enstaka gång 4-5 år senare för syftet att spela i 4K bara för att jag köpte datorn i slutet av 2012? Oroa dig inte, du kommer ändå tvingas äta dina ord med ditt outbildade "720p" utt... 13/05 Jag trodde samma sak men efter några år :) så känns det ok. I början så var det OMÖJLIGT att sikta i FPS-spel och sånt men det går långsamt över. Lite som att lära sig dricka alkohol... :) 13/05 Det är med ett Gtx 1080 från 2016. 13/05