Sydöstra Europa i nästa expansion – sydväst-Europa upprört.

Det är dags dags för ännu en expansion till Euro Truck Simulator 2. Bakom namnet Road to the Black Sea hittar vi en vägexpansion som knyter ihop det sex år gamla lastbilsspelet med Rumänien, Bulgarien och den europeiska delen av Turkiet, inklusive metropolen Istanbul.

Planen är att släppa expansionen bortåt slutet av året. I väntan på tydligare besked får du avnjuta trailern (ovan) och kanske läsa upprörda kommentarer på Steam om varför inte just deras länder fått vara med i spelet än.

Skicka en rättelse
Jag vet att det finns moddar för det, osäker på om dom är bra men tror det från vad jag sett på youtube. Men tror inte det finns officiellt i spelet? Bil + släp känns ju mer standard för transporter inom sverige, medans bil med trailer är mer långfärdså... 16/05 Ni har tydligen missat det men SCS hade någon stream tro de va under lanseringen av Baltic DLC eller senare, iallafall där dom bland annat sa att de finns planer att bygga upp mot norr i Skandinavien DLC. 14/05 Just i lastbilsbranschen kallas det ofta för bil och släp för enkelhetens skull, sällan man egentligen säger lastbil i vardagligt språk på jobbet Det jag saknar är såkallat dollysläp, precis som på bilden, men föreställ dig när du backar måste du "tänka... 14/05 Kolla senaste uppdateringarna. Finns inte så mycket original kvar längre och de jobbar hela tiden på att förnya gamla delar av kartan 14/05 Uppdaterar de även t ex grafik och övrigt för de gamla områdena när de lägger till förbättringar i spelmotorn? Eller hur håller de ihop kontinenten upplevelsemässigt? De äldre områdena kommer ju annars att se föråldrade ut när spelet är sex år gammalt?... 13/05 Jo långtradare och Scandinavia DLC har jag. Men på bilden jag länkade är det en lastbil med skåp och släp. Mig veterligen finns det inga skåplastbilar i spelet vilket är konstigt. 🤔 13/05 Långtradare har funnits i ETS2 i flera år. Har för mig att det bara är tillåtet att köra långtradare i Sverige och Finland, vilket är anledningen till att du måste ha Scandinavia DLC för att få tillgång till detta i spelet :) 13/05 Jag är level 41 men har inte sett röken av lastbilar med skåp? :S Vad har jag missat?? Eller syftar du på att dra dubbla släp? 🤔 13/05 Spännande! Alltid kul att se vart de lägger deras nästa stora expansion i Europa. Efter detta går de nog vänster (Kroatien, Albanien, Grekland) för att lappa ihop med Italien. Norra norden vore nice att få senare. Tycker att Scandinavia DLCt är deras... 13/05 Det finns faktiskt, men måste upp i lvl 20 för att låsa upp det. Pallar man inte det går det att ladda ner färdiga profiler till max level. 13/05