Playstation 4 ryktas få efterlängtade features.

Visserligen började Playstation 5-febern stiga alltmer, men då konsolen inte sägs släppas förrän under senare halvan av 2020 får vi hålla till godo med PS4 – som ryktas få en del nya inslag.

Renommerade insidern Tidux hävdar att både önskelistor och möjligheten att köpa digitala gåvor till dina vänner är på väg. Det gäller även tidslogg och statistisk över ditt spelande, liksom troféprogression och pinnade spel. För en del kanske sådant här är "meh!", men för oss som är alldeles tokiga över vår spelstatistisk är detta förstås efterlängtade inslag.

Tidux håller det kort och ger inte fler ledtrådar än att dessa är "kommande" features. Potentiellt sett skulle dessa kunna vara bra grejer när PS4:an uppdateras till 7.00? Vi håller utkik.

Skicka en rättelse
tidskollen har jag älskat skiten ur på min nintendo switch, om man nu så kan få uttrycka sig så :D håller tummarna att man kan se det på sina gamla spel och inte bara "från och med nu". 15/05 Behöver absolut inte veta vilka konsoler du sitter med eftersom jag inte bryr mig. Din kommentar är bara typiskt fanboy bete. 15/05 Que? Om du nu nödvändigtvis vill veta så har jag både en PS3:a och en PS4:a. :) Sitter även med en Xbone, så man har ju direkt översyn när det kommer till funktionerna på båda systemen. Tror du överreagerade en aning utav mitt inlägg. Inget illa menat... 15/05 Ja och till ps5an så tycker jag att det är ett krav att allt vi har nu kommer till den inom 6 månader max. Jag är mest förvånad över att dom minimerade troféer till ps4an. Förväntade mej faktiskt ett trofé rum mm. Ps3an har lite bättre där man kan se... 15/05 Och samma sak även andra vägen. Vet helt ärligt inte vad du försöker åstadkomma med ditt inlägg förutom att försöka påbörja onödigt fanboy tjafs. 15/05 Jag upprepar, Tidux har ingen som helst insyn i spelbranschen. Jag känner honom, och vet att han startade upp kontot "som en kul grej" för att se hur många som skulle gå på det. Den första speljournalisten som gick på det var Jonas Mäki på Gamereactor... 15/05 Kul att även Playstation får lite kärlek. Många features som funnits länge på Xboxen har poppat upp senare på PS. :) 15/05 Sånt här blir ju bara relevant om man själv tänker på det, vill man ha alla trophys så fixar man det. Bryr man sig om andra har det, så är det upp till en själv. Att det finns tillgängligt skapar, iaf inte för mig, nån inre stress :) 14/05 Tack, men nej tack. Tidslogg och sånt fick mig att sätta mitt Steam-konto på Private. Orkar inte med statistik som ska uppmuntra till motivation och identitedsskapande genom Social jämförelse. En sak jag kommit fram till att jag ogillar är att om man... 14/05 Hoppas på trophy progression :) 14/05