Dags att boka om semestern?

104 dagar. Så länge dröjer det innan du får sätta tänderna i World of Warcraft: Classic.

Den 27 augusti är alltså datumet då Blizzard släpper gammelversionen av tidernas utan konkurrens mest populära MMORPG, och mängder av spelare kan ta reda på hur bra det faktiskt var förr. Intressant nog släpps spelet samma klockslag världen över, för vår centraleuropeiska del exakt vid midnatt när tisdagen den 27:e är som färskast.

Mellan maj och juli kommer ett par slutna betatestningar för inbjudna spelare äga rum. Det går att anmäla sitt intresse via Blizzards account managment, och för att ha en chans behöver man ha en aktiv prenumeration eller speltid på sitt konto.

Den 13 augusti, två veckor innan release, blir det möjligt för prenumeranter/game time-ägare att gå in och skapa sina karaktärer. Mer info om detta kommer när det närmar sig.

Kommer du köra WoW: Classic?

Tack till LordVaakos för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Det kanske är så att någon redan har sett detta men det verkar som ett gäng streamers har fått tillgång till WoW Classic Beta nu. Eller så är det jag som släpar lite på informationen.. ;-D 18/05 Där jag är nu, man är för trött för att spela när man väl får tid.. Får spela senare 😂 16/05 @marcus8958: Jo det vore väl riktigt grymt! :D Jag tror jag skrev ''lite'' fel, menade Kalimdor och Eastern Kingdom.. 16/05 Hoppas Longclaw eller draken droppar när man tar ner Aegon och Daenerys. 16/05 Det där är bara rent svammel. BRD hade bra med loot och pre quest till Molten Core. Är inte precis som du kunde hoppa in i Molten Core eller Zul-Gurub i grön level 50 gear. Farma fire res wrists och ace of elementals, hand of justice för rogues och iron... 16/05 Jag kommer troligtvis att spela spelet i början och det som många glömmer bort eller inte vet är att spelet kommer att flyta felfritt med den nya spelmotorn, till skillnad mot vad den gjorde när spelet var nytt och servrarna var skitdåliga och kraschade... 16/05 Oh, minns du vad det ryktats om? 16/05 Var en rätt matig quest chain som tog flera runs att göra som var värd xp mässigt. Molten core pre questet var väl där också om jag inte minns fel. Naxx var ju en endgame av endgame instans, lich kings elite, tyckte att det var resonligt att ingen förut... 16/05 Brd är överskattat, det var intressant med tanke på hur stort det var men det fanns väldigt få anledningar att gå dit. Sen så är det i ingen idé att gå till Nax eftersom att de släppte det i Wrath och Vanilla versionen av instansen är helt värdelös, 8... 16/05 Min snabbaste karaktär till 60 tog under 200 timmar, är väl inte så farligt för att nå endgame i mina ögon. Min första karaktär tog runt 900 timmar. Tyckte dock att det var kul, det var en grej att vara lvl 60, vägen dit var en stor del av spelet. Man... 16/05