"Bara" en miljon krängda spel mellan januari och mars.

I sin senaste finansrapport berättar Take-Two att Red Dead Redemption 2 nu sålt i 24 miljoner exemplar. Det både låter och är fasligt mycket, men samtidigt står det klart att blott en miljon krängdes av Vilda västern-rökaren under 2019 års tre första månader. Detta samtidigt som snart sex år gamla Grand Theft Auto V sålde i ytterligare 10 miljoner ex under senaste halvåret.

Man kan slå fast att Red Dead Redemption 2 tappat i momentum, så det är knappast en slump att Strauss Zelnick, Take-Twos starke man, i samma veva bekräftar att Red Dead Online kommer att lämna betastadiet någon gång innan sista juni. Zelnick tillägger också att onlinedelen av Red Dead gör "bättre ifrån sig" än vad GTA Online gjorde under motsvarande skede.

Red Dead 2 lär fortsätta skörda framgångar, inte minst då ryktena om en pc-version i högsta grad lever. Dessutom förväntas både Xbox och Playstation ta klivet in i en ny konsolgeneration under de kommande åren, och då kanske Red Dead 2 gör "en GTA V" och släpps i pimpad version.

Skicka en rättelse
Alla Assassin's Creed är ju dock anpassade till handkontroll och jag minns då jag spelade 1:an till 4:an innan jag hade ett PS4 så spelade jag med handkontroll till min PC. Det är nog du som måste ändra ditt sätt att spela. Enda bra spelen att spela med... 21/05 Nja. Jag spelar med tangentbord och mus, men eftersom att jag inte har spelat med handkontroll så kan jag inte jämföra med mer än andra spel som inte har samma handkontrollsanpassad kontroll/styrning/etc. Problemet är, vilket är anledningen att jag klag... 20/05 Hade det varit lättare att spel med mus och tangentbord i AC Odyssey enligt dig? Bara en nyfiken fråga. Jag har spelat igenom det med new game+ så har spelat det rätt många timmar. Jag skulle säga att det spelet är lättare med handkontroll. Har även spe... 20/05 Att det handlar om vana är delvis korrekt, men mycket handlar om andra saker också. T ex hur man gillar att karaktären rör sig för att kompensera den sämre precisionen. Auto aim, auto look/lock at target i allt från combat för att man skall träffa lätta... 19/05 Tillåt mig gapskratta. Allt handlar om vana. Vad man spelar. Och man kan ju med arslet märka att du främst spelar WoW, PoE, Diablo osv osv osv osv. För se på fan, t.om på PC i en drös titlar, behöver du hålla Alt, för highlight, shortcuts till quick loo... 18/05 Det är väl just det alla (som inte köpt redan) väntar på? :) 17/05 I så fall gillar du inte bra spel, det är allt jag har att säga. :) 17/05 Jag vet inte om du är full eller något, men jag har inte med ett enda ord nämnt saker som realism, tröghet eller fysik. Jag nämnde heller inte grafik, upplösning, FPS eller ljud. 16/05 Har inget problem med att spela spel på konsol, vissa typer av spel föredrar jag på konsol eller rättare sagt med en kontroller. Men när det kommer till att vara precis med att sikta och framförallt behöva vara snabb på att sikta så är en handkontroller... 16/05 Intressant, tyckte "4K" såg ut som 1080p. Allt längre bort än 5 meter såg väldigt suddigt ut. God of War däremot är ett spel som ser sinnessjukt bra ut på en Pro. 16/05