Tre andra, oannonserade spel hinner före.

Ubisofts piratlir Skull & Bones har försenats igen, uppger Game Informer. Det hinner inte bli färdigt i år, istället får Johnny Depp och vi andra sikta in oss på att sätt segel någon gång efter mars 2020.

Beskedet kom i samband med företagets kvartalsrapport. Enligt Game Informer uppgav man att man kommer släppa tre oannonserade spel perioden januari-mars 2020. Med tanke på att Ghost Recon: Breakpoint och nya The Settlers ska lanseras i höst låter det mycket.

Det här är andra gången Skull & Bones försenas. Det avtäcktes på E3-mässan 2017 och var tänkt att lanseras i slutet av förra året. Det ändrades till 2019, och har nu alltså ändrats igen.

Ubisoft håller presskonferens på E3 på kvällen måndag den 10 juni. Då lär vi få besked om framtiden. Och ja, FZ täcker sändningen live från Stockholm, på plats i Los Angeles och naturligtvis med skrivna nyheter.

Skicka en rättelse
@Johlor: Jag håller med dig ang Ubisoft. Efter debaclet med AC:Unity & Watch Dogs så har de varit inne en lång uppgående spiral sedan dess. De tog verkligen åt sig av kritiken på ett positivt sätt och förtjänar att framhållas som ett bra exempel bland... 17/05 Om det är exklusivt kan det krämas ur extra till konsolen, se bara God of war och Horizon zero dawn, fantastisk grafik i dessa två och man har krämat ur allt som går till PS4. Nästa år kanske vi snackar PS5 och då blir det ännu bättre grafik. Ubisoft... 17/05 Njae, mer som AC 4 Black Flag, fast mer fokus på skeppen. 16/05 Hade det inte varit i Minecraft/Fortnite grafikstil så ja! Men också för att jag bara äger PS4 :) 16/05 Vilket är sämre av de två menar du? Vad exakt är fördelen med att det skulle vara exklusivt, hur gynnar det spelets polish? Nej, SoT är mer sandbox men i princip det som efterfrågades går ju att göra i SoT. Sen kan ingen uttala sig om spelets kvalité,... 16/05 Så world of warships med pirat-tema? 16/05 Det är så mycket sämre än vad detta kommer bli. Ifall dom gjorde det bra skulle dom göra det PS exklusivt med. Sea if thieves är väl dessutom inget rpg? Jag är glad att dom väntar, det betyder att dom putsar på storyn och det kommer säkerligen slå Cyber... 16/05 Så, Sea of Thieves? 16/05 Bättre det blir försenat än att släppas i halvtaskigt skick. Det behöver ju dock inte betyda att det kommer släppas i bra skick pga detta, men chanserna ökar ju. Detta spel är för övrigt ett av de spel jag ser fram emot mest för tillfället. 16/05 Agreed! Kunde bara hoppas de hade lite SP också, eller i alla fall någon typ av icke-combat del, där man i tredje-persons vy kunde gå i land vid olika harbors och snacka med folk och köpa grejer, reparera skeppet, gå på krogen och slåss och utmana folk... 16/05