Att få skriva "Epic Mega" i en mening är alla spelskribenters dröm.

Bara dagarna efter att datumen för sommarens stora Steam-rea läckte kontrar Epic med att lansera sin egen första ordentliga realisation, snärtigt döpt till Epic Mega Sale. Många priser är kraftigt reducerade och allt över 150 kronor rabatteras med minst en hundring.

Det gör att du kan få spel såsom Satisfactory för 200 kr (ordinarie pris 300 kr), World War Z för 210 kr (350 kr) och nysläppta Hawaii: Showdown för 100 kr istället för det dubbla. Du kan dessutom använda rabatten på en del spel som inte är släppta än, såsom Bloodlines 2 och Control, och den fungerar också retroaktivt på alla köp sedan den 2 maj.

Rean pågår till och med den 13 juni.

Skicka en rättelse
Jag slog till på Satisfactory, Metro Exodus, Subnautica below zero och förbokade phoenix point.. nu känns sommaren och början på hösten säkrad :) Jag har släppt den här irrationella nojan med Epic helt, det är verkligen sila mygg och svälja elefanter.... 20/05 Jahapp. Trodde jag skulle hitta lite tips på spel och liknande men det är den sedvanliga Steam vs Epic diskussionen blandat med teorier om tencent och one punch lines om Epic samt övrigt irrelevant off topic snack så fort Epic nämns i en nyhet. Tråkigt... 19/05 Blev att jag köpte Walking Dead A New Frontier (Säsong 3) och Final Season (Säsong 4). Känner att jag vill ha ett avslut på den här serien som jag följt enda sedan starten. 18/05 Gud ja, så mäktigt. Ligger dock sinnessjukt i lä. kkthxbai. https://steamdb.info/sales/ 18/05 Jag tror jag såg att Disney+ blir barn och familjevänligt, Hulu blir deras kanal för vuxna filmer och serier. Men vem vet, det kan ändra sig. 17/05 Tror att Hulu kommer landa under Disney+ som skall starta till hösten. 17/05 Disney har köpt upp resterande del av Hulu från Comcast. Tidigare ägde de bara en del av Hulu. https://variety.com/2019/digital/news/disney-full-control-hulu-comcast-deal-1203214338/ Så Disney tänker nog inte starta en egen, för de har redan en streming... 17/05 👍 Fattar inte vad det har att göra med Epic Store men ok. Har hört lite om att Disney funderat på att starta sin egen streamingstjänst pga Star Wars, men annars inget. 17/05 Nu var det väl kanske inte allmänt Tencent som skulle stå för kanonerna i ett kommande handelskrig. Jag tänkte mer att alla olika kinesiska investment-bolag skulle dra sig tillbaka i en samlad offensiv i syfte att tvinga igenom kinesisk utrikespolitik.... 17/05 Jaså? Är inte så insatt I vad han sagt. Jag har själv bara läst kommentarer där en del bara har negativa saker att säga om Epic. Även om Epic har en grym rea (gamers gillar generellt reor) måste det påpekas att dom har ett litet sortement jämfört med... 17/05