It's a feature!

Snart släpps World of Warcraft: Classic och för att få saker att funka så bra som möjligt har Blizzard dragit igång betatestning för ett antal inbjudna. Uppenbarligen är vissa av dessa inte bekanta med hur WoW funkade förr i tiden, alternativt har de glömt bort det. För folk rapporterar saker som funkar som de ska som buggar.

Blizzard har därför slängt ihop ett dokument som förtydligar vad som inte är trasig kod. Exempelvis hur quests visas grafiskt, slö respawn rate för creatures och större hitboxar för Tauren.

World of Warcraft: Classic släpps den 27 augusti och blir fritt tillgängligt för alla med en aktiv World of Warcraft-prenumeration – du behöver inte köpa det separat. Classic kör inte den allra första versionen av WoW, utan version 1.12 från augusti 2006. Ett knappt halvår innan första expansionen, The Burning Crusade, alltså.

Kommer du spela Classic eller nöjer du dig med minnet av hur det var?

Skicka en rättelse
I vilken mening skulle det vara roligt? Jag ich tusentals andra har spelat "vanilla" i flera års tid redan. Och jag ser fram emot att spela på officiella servrar. De har även hintat om att TBC och WOTLK kan komma senare om det visar sig att folk för att... 22/05 Exakt så är det faktiskt. Finns en hel del köpta glad-titlar och det tar inte speciellt lång tid att fixa och du behöver ingen skill alls för du spelar inte din karaktär själv ens. Väldigt många carried och boostade titlar också. Sen hur han fått sin... 22/05 Det var ju bara en kommentar om hans stream-karaktär. Precis som sodopoppin och greekgodx osv så är det roller de spelar för tittarna. Jag klankar inte ner på någon personligen och huruvida han är stor eller inte är irrelevant. Kolla pewdiepie t ex. Tro... 22/05 Tydligen delas dem ut till alla som vill ha en, oavsett skill ^^ 22/05 Hade ingen aning om att alla fick gladiator titeln idag oavsett hur dålig man var. 22/05 Du har ju missuppfattat allt. De som felaktigt rapporterar buggar spelade aldrig vanilla över huvud taget. Har du ens kikat på någon stream och sett dessa BFA content creators? Problemet är att vanilla WoW drar så mycket uppmärksamhet att alla content... 22/05 Haha alltså måste man kommentera bara för att klanka ned på någon? Uppenbarligen finns det många som uppskattar hans streams eftersom han är en av dem största på Twitch idag. 22/05 Jag trodde det var en del av hans Online-personlighet!? Värdelös på wow, otroligt tråkig och cringy som faaan. 22/05 En sak som var bättre förr var alla klasser. Det tog mer skills att spela bland annat warrior. https://www.youtube.com/watch?v=j01MfraN6b0 Asmongold har gladiator titeln på sin warrior och lever på streaming. Men tittar man på hans video när han spelar... 22/05 Ni vet väl att på 1600-1700 talet ansågs nostalgi vara en sjukdom, ofta med dödlig utgång.. :) Visst ska det bli kul att ta ett dopp i Classic ett tag men jag tror inte det kommer bli så länge, speciellt när det ryktas om BC och WotLK servrar under utve... 21/05