En rea som inte tilltalade alla.

Förra veckan rullade Epic ut storrean Epic Mega Sale, som ger 10 dollar rabatt på alla spel som kostar minst 14,99 dollar i Epic Store. Rabatten betalas av Epic själva, men som vanligt för närvarande är Epic en pinne och stora delar av övriga spelvärlden en myrstack.

Bland andra 2K och Paradox verkar ha synpunkter på initiativet. De har plockat bort möjligheten att förboka Borderland 3 och Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 från butiken. För Borderlands 3:s del är det anmärkningsvärt – spelet säljs exklusivt i Epic-butiken i ett halvår.

2K säger i ett uttalande till Eurogamer att Borderlands 3 kommer komma tillbaka till Epic-butiken. Men man säger inte varför spelet togs bort.

We are working closely with Epic and have temporarily removed Borderlands 3 from their storefront. We look forward to the game being back on the Epic Games store soon. Games bought during their Mega Sale will be honored at that price.

Borderlands 3 släpps till pc, PS4 och Xbox One den 13 september. Vi har redan provpangat – läs våra första intryck.

Tack till Devan för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Funkar inte i USA, är du med i facket så har du svårt att ens bli anställd. Dessa personer som de syftar till är dessutom projektanställda eller dylik anställningsform, väldigt lätta at göra sig av med och som de systematiskt har utnyttjat (vad det verk... 21/05 ouf, spelindustrin behöver verkligen skapa en "union" (eller facket som det väl heter på svenska?) 21/05 Det där är en sanning med modifikation, alt. en lögn. "Another source said that contractors who declined to work long hours were often replaced. “You’re on a contract. It could be three months, it could be a year. But if you don’t do the extra work, it’... 21/05 Källa? Säker på att du inte blandar ihop det med att randy pitchford kalla folk för muggles? :) Vet inte om det var sina devs eller customers han kalla det för dock, men i vilket fall tyckte jag det var lite små kul eftersom han är en magiker tönt xD... 21/05 Om ni använder Steam så finns samma regler där. Enda skillnaden är att du måste skriva till Steam manuellt. Men funktionen är densamma, har du köpt ett spel precis innan rea får du tillbaka mellanskillnaden. Så har det varit sedan Steam införde refunds.... 21/05 Det håller jag med om. Han gör sig inte omtyckt. Men han har en konstig syn på sina anställda och kallar dom för "bodys" så kanske ser kunder på samma sätt så varför bry sig om vad folk tycker. 21/05 Damn. Det var ju riktigt schysst. Skulle vara bra och kolla deras policy gällande sådant där och se om det faktiskt är en grej. Finns ju inget värre än att köpa något och så är det typ 10-50% off dagen efter, vare sig det är spel eller något annat. 21/05 Ja visst är det så men jag tycker han häver ur sej en massa dumt i intervjuer och folk tillber honom typ som Gaben memesen fast på ett mer seriöst sätt. Minsta lilla kritik och "fanboysen" blir som galna. 21/05 Nej men han vet att han måste vara aggressiv för att kunna locka kunder. Tror att när man har köpt sitt första spel blir det lättare att återkomma till butiken och bli en återkommande kund. 21/05 Börjar Sweeney få storhetsvansinne? 21/05