Det sägs även vara en reboot av serien med emotionell betoning.

Vi rapporterade förra månaden om rykten som sade att nästa Call of Duty skulle kallas "Call of Duty: Modern Warfare 4". Det verkade inte vara så långt från sanningen, i alla fall inte om man ska tro youtubern LongSensation och spelsidan Kotaku. Det började med att LongSensation slängde iväg tweeten nedan:

Sedan stämde Kotaku in i kören och sade att Activision visat upp spelet för diverse youtubers och streamers i en vecka, och att flera insatta källor bekräftat att spelet kort och gott kommer heta "Call of Duty: Modern Warfare".

Vidare rapporterar man att det rör sig om något av en "reboot" för serien samt att man kommer lägga extra krut på obekväma, emotionella inslag, kanske inte helt olikt det ökända uppdraget "No Russian" från Modern Warfare 2.

Skicka en rättelse
Med tanke på hur de smög in mikrotransaktioner i senaste upplagan så kommer jag fortsätta med mitt embargo mot COD, och Activision i stort. 27/05 @Frisell: Håller inte alls med dig. WaW var bristfälligt och stundtals fullt av problem. Servrar som inte fungerade, Lobbys som inte fungerade samt vägran att på något sätt fortsätta stödja spelet efter den första månaden. Spelet i sig kändes mer som... 26/05 World at war var ju lysande. 26/05 @Frisell: Call of duty, Cod 2 och Cod 4 är alla gjorda av IW. Tryarch har gjort ett bra CoD spel och det var United offensive (Då under namnet Gray matter interactive). BLOPS och BLOPS 2 var okej. Blops 3 och BLOPS 4 var värdelösa. 26/05 Personligen tycker jag att Treyarch har gjort de bästa spelen i serien. Dessutom är det bara namnet som är kvar av Infinity Ward. Hela "gamla" IW jobbar väl på Respawn nu för tiden. 26/05 Call of duty 16 (jösses lägg ner) hade vart ärligare. 26/05 Har Activision blivit så lata så att de börjar återanvända titlar? "emotionell betoning"? Ha. Snarare ett försök att leva på en titel i spelserien när den var som mest populär. Inte mig emot. Det är ju ändå IW som stått för de bästa spelen i serien meda... 26/05 Emotions är optional men måste köpas i emotion store 26/05 Helt rätt kompis! Verkar som att det som läckte ut fick dem att tänka om, de har ju haft en agenda som de följt där varje studio fått släppa ett spel var tredje år eller? De verkar ha gett upp den... Inside Gaming gjorde något reportage på detta nyligen... 25/05 https://i.pinimg.com/originals/45/10/a3/4510a3fe7492adcb4a103b60607a49e4.png 25/05