Tre månader ska fixa igelkotten.

Trailern för Sonic the Hedgehog-filmen fick massiv kritik. Huvudkaraktären hade fått en mänsklig mun som sände kalla kårar längs ryggraden på alla som inte heter Ed Gein. Regissören Jeff Fowler gick snabbt ut och lovade ny design, vilket födde frågan – hur ska man hinna det innan premiären i november?

Svaret är att det hinner man inte. Fowler skriver nu att filmen flyttas fram till 14 februari nästa år. Skälet: det krävs mer tid för att "göra Sonic helt rätt".

Huvudpersonens röst görs av Ben Schwartz och ärkeskurken doktor Robotnik spelas av Jim Carrey. USA-premiär i februari 2020, alltså. Den omtalade trailern har du nedan.

Skicka en rättelse
Tycker det mest skrämmande med Sonic filmen är att Jim Carey är med i den. Hans karriär verkligen stendöd nu. Störde mig inte speciellt mycket på hur Sonic såg ut. 30/05 Mm kommer säkert se sonic filmen på bio! Tyckte storyn kändes lite cheesy som typ en jim carrey film från 90 talet. Men ändå 100 gånger bättre än super mario filmen :) 28/05 Ja det är bra. Men jag tror inte producenterna gör det för att vara snälla. Dom är rädda för en flopp och vill tjäna pengar så dom måste göra en film som folk vill se. Dom såg nog hur bra det gick för Pikachu också.. 28/05 Haha, jag såg klart Iron Sky 2 igår, fyfan vilken jobbig rulle. Var som att sova på en spikmatta, "varför gör jag ens detta?". Men oxå komisk i hur filmen ville ta sig själv seriöst trots handlingens alla sjuka premisser. Två saker jag stör mig med denn... 28/05 @kebbe: Håller med, ser ut som en riktig såsig b rulle... shark tornado har iallafall charm och vet att dom är värdelösa. 27/05 Snacka om att INTE hålla fast vid sin vision... "Följ näthatet - det har aldrig lett oss fel förut." 27/05 Där ser man, då kanske jag skulle gå och se den nya Sonic filmen på min födelsedag :p Nja, jag känner mig fortfarande inte speciellt sugen på den filmen. 27/05 Trailer har bara ett syfte, marknadsföring. Sedan att människor har blivit så entitled så att dom tror att trailer nuförtiden betyder "Beta/feedback" är en helt annan sak. Du kan absolut kritisera en trailer och ha alla möjliga åsikter, det är fortfaran... 27/05 Eftersom man man slänger ut en trailer så inbjuder man till kritik och feedback, rätt självklart att man kommer få en respons och det är ju det marknadsavdelning är ute efter. Så rätt löjligt att säga som du gjorde tycker jag, det är ju skaparna som har... 27/05 Kastar man ut en trailer så bjuder man in till kritik och feedback, inget konstigare än så. Det är ju inte konsumenternas fel att de går tillbaka och ändrar, det är ju skaparna som inte tror tillräckligt på sin produkt. Dessutom är det rätt löjligt att... 27/05