Så här har du aldrig sett en grekisk kolgrill!

Från och med 30 maj kommer BFV-spelare att kunna ta striderna till Medelhavet, närmare bestämt Grekland, och Kretas kustlinjer.

Mercury-kartan är gratis och del av Chapter 3: Trial by Fire (som också introducerade battle royal-delen Firestorm). Händelserna baseras på "operation mercury", eller slaget om Kreta, som i verkligeheten inleddes på morgonen 20 maj 1941, med att tyska trupper iscensatte en invasion av ön med hjälp av luftburna trupper.

Kolla in trailern ovan, och berätta sedan gärna om du fortfarande spelar Battlefield V, som ju föll lite i glömska inte så långt efter relase.

Skicka en rättelse
Körde kartan igår och den är riktigt rolig 👍 synd att det bara är en karta dock. Hade inte varit fel med tre stycken till 02/06 Lite därför jag fortfarande följer och verkligen respekterar JackFrags, även om han framför kritik så är han alltid saklig och är överlag positiv. Är ju dock inget unikt med reddit för BF, samma gäller alla. Division 2 var ju toppen första två-tre vecko... 31/05 @Dizzz: Tror du det seriöst hjälper att reposta samma kritik dag efter dag och sen circklecerka över all toxicity i kommentarerna? För det är så reddit beter sig atm. Eller att reviewkanaler postar samma kritik om och om igen trots att mycket är fixat... 31/05 @spikes: Jag har nämnt det. Gnäller man i rätt kanaler så kommer företagen se detta. Att däremot sitta och vara tyst är det absolut dummaste man kan göra. För det ger ju sken av att folk antingen gillar spelet eller inte sett det. Däremot vad får du ut... 30/05 @Dizzz: Hur blir ett problem löst med att ENBART gnälla? Förklara den först. @trickeh2k: mmmm, reddit är en dumpsterfire atm pga all gråt. Överlag dvs, entitled barn som inte får som dom vill och klagar på allt känns det som. Sen alla youtubers som tjän... 30/05 BF 1942 <3 29/05 Jaha, tog jag åt mig hårt? Jag trodde vi diskuterade här, jag framförde bara min egen och den, enligt mig sammanfattade kritiken. Tyckte inte jag var särskild hård eller? Nej, följer inte den och har nog aldrig gjort. Däremot vet jag hur det brukar se... 29/05 Ryktas komma i höst. Inte Wake specifikt men Stillahavet. Men hur exakt ska man lösa problemet utan att gnälla? Ingen här inne har något som helst inflytande på Dice så då är det bättre att vädra missnöje än knyta handen i fickan. 29/05 @trickeh2k: Kul att du tog åt dig så hårt, jag menade mer på det stora hela, har du kikat subredditen för BFV? Shiiiiit vad folk gråter varje dag, circlejerken är total. Om jag hade behövt skriva av mig varje gång det släpps en update så hade jag garant... 29/05 Den karta ser riktigt trevlig ut rent visuellt! Dags att hoppa tillbaka till BFV? :) 29/05