EA Originals fortsätter leverera indielika drömmar.

När det kommer till EA Originals – EA:s så kallade "storbolagsindie" – har våra blågula hjärtan klappat lite extra. Initiativet har resulterat i fyra spel: Unravel, Fe, A Way Out, Unravel Two. Alla svenska, alla bra. Sea of Solitude avtäcktes som en EA Originals-titel i fjol, men har varit på gång sedan 2015. Den här gången är det inte svenskt, utan tyskt, men låt oss hoppas att det är bra.

Idag står det klart att Jo-Meis blöta äventyr släpps 5 juli till pc, Playstation 4 och Xbox One. Spelet ska vara en "känslomässig resa" vi gör tillsammans med Kai i en översvämmad stad där vattnet sjunker och stiger utifrån den unga kvinnans känslotillstånd. Cornelia Geppert är vd för Jo-Meo:

Sea of Solitude centers on the essence of loneliness and tugs on the heartstrings of its players by mirroring their own reality. It’s by far the most artistic and personal project I’ve ever created, written during a very emotional time in my life.

Så här såg det blöta äventyret ut under EA Play för nästan exakt ett år sedan.

Skicka en rättelse
Jag förstår poängen du försöka göra, men jag tror det blir ganska tråkigt ganska snabbt. Man skulle ju inte kunna berätta om den där gången man NÄSTAN fick hole-in-one. Det låter ju inte alls lika spännande om man säger att man fick i bollen på två slag... 09/06 Jag kommer inte skriva något mer eftersom jag märker att jag är ensam i mina tankar, men det du skrev nu är ju HELA poängen. Pratar du om hole-in-one är bollen antingen i eller ur. Hur nära hålet bollen är spelar ingen roll. Du kan däremot slå ett jävli... 30/05 @Tomas Helenius: Hehe ja, det känns som att vi pratar om varandra. :) 30/05 Ni pratar om olika saker. Du om bollen är i eller inte, andra om hur långt ifrån hål bollen är. 30/05 Men haha ja, det kan vara nära hålet eller långt ifrån. Men ett slag som är två cm ifrån hålet är fortfarande lika många slag ifrån en hole-in-one som ett slag som är två meter från hålet. En hole-in-one är antingen eller. Du är inte nära ”konceptet”... 29/05 Men slaget jag har slagit kan väl rankas? Antingen är det långt ifrån att gå in i hålet, eller väldigt nära? 29/05 Du är inte nära en hole-in-one bara för att du är nära hålet. Du behöver slå mer än ett slag = ingen hole-in-one. 29/05 Om man slår en golfboll som landar 1 cm bredvid hålet så var man väl nära att träffa hålet = nära att få en hole in one? 29/05 Jo? Du missar verkligen HELA poängen. Det finns ett antal ord och uttryck som finns för att beskriva ett specifikt tillstånd. EXAKT är ett sådant ord. Hole-in-one är ett uttryck som används för att berätta att du satte bollen på ett slag, inte två slag,... 29/05 Så om jag tex. nästan kör på en katt med bilen var jag alltså inte nära att köra på den eftersom jag inte träffade den? 29/05