Vill göra klart spelet först.

Efterlängtade Cyberpunk 2077 kommer inte att ha stöd för moddar vid lanseringen. Det skriver Wccftech. Det är kanske inte helt överraskande - The Witcher 3:s modstöd är (fortfarande) bara en skugga av de verktyg som släpptes till föregångarna och det är tydligt att CD Projekt prioriterar annat.

I en forumtråd på den officiella sajten säger företagets community manager Marcin Momot att de inte har några planer att dela med sig av i dagsläget: "Självklart skulle vi vilja ge stöd till modcommunityt i framtiden, men för närvarande vill vi fokusera på att få klart spelet.”

Att spelet kommer att få någon form av verktyg för moddar är troligt med tanke på hur starkt och levande communityt är, men om de blir i paritet med de första Witcher-spelen eller en nedbantad version som den som släpptes några månader efter Witcher 3:s release, återstår att se.

Vi hoppas att Cyberpunk 2077 ska få ett releasedatum under årets E3, som FZ täcker hårdare än någonsin. Häng med oss under våra uppesittarkvällar och här på sajten.

Skicka en rättelse
Alla quests man har hittat synliga på kartan samtidigt var guld,så man slapp fippla emellan. Sen så dammsög jag kartan så blev alldeles för överlevlad efter ett ganska kort tag. Testade slå på i menyn så att svaga monster blev exakt din level, men det... 30/05 Håller tummarna för en fet spelupplevelse med 2077. 29/05 Mycket rimligt beslut, lär väl vara hundra gånger knepigare att felsöka och buggfixa om folk börjar modda som tusan precis vid släpp, hoppas på lite modverktyg längre fram så att man kan skräddarsy spelet lite efter smak efter någon genomspelning dock. 29/05 Längtar verkligen till när Cyberunk lanseras, men jag har både RDR2 och Spider-Man som jag måste spela klart innan dess, så man inte har 3 open world-spel att lira samtidigt... 29/05 @Molotov: Jag älskar "Witcher 3 - Enhanced Edition" som är en overhaul mod. Garanterat inte för alla eftersom de ändrar mycket men förändrar vissa saker jag inte gillade i grundspelet. https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3522 29/05 Fokusera ni på att göra färdigt ert mästerverk. Vi väntar tålmodigt! 29/05 @Molotov: Som du säger är det riktigt bra i originalutförande, men moddar som STLM, HD Textures, ett gäng UI-moddar med flera ger det en riktig skjuts. 29/05 "No talk icon" är ett måste imo :P https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/339/?) Sen är det här kul om man gillar lite extra gore i slow motion: https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1571/?) Edit: tydligen är det Friendly HUD som gäller numer: (istäl... 29/05 Nude mods 29/05 Vad för moddar finns det till Witcher 3 som är "måsten" och vad är det för typ av moddar? Kännslan av Witcher 3 är att det står sig bra utan moddar till skillnad från spel som elder scrolls och Fallout som fixar "fel" och konsolsjukdommar och som gör... 29/05