Något pågår på Twitch just nu, och bilder på förhandsbokningsinfo cirkulerar.

Ända sedan E3 2016 har spelare världen över frågat sig vad Hideo Kojimas nästa spel egentligen är för något. Trailer efter trailer, den ena mer bisarr än den andra, något som kanske kan kallas gameplay, och en hel del märkliga uttalande - än så länge finns det inget konkret att gå på, och det är dags att Sony och Kojima ändrar på det.

Det är nog idag det händer, för tidigare i veckan twittrade Kojima Productions att något ska komma den här veckan, och nedräkningen tar slut just idag, 29 maj. Kojima själv twittrade en liten filmsnutt med samma budskap.

Just nu pågår något på Twitch som kan vara upptakten till ett avslöjande.

Titta på livevideo från PlayStation på www.twitch.tv

Och uppmärksamma Psn-användare har sett något som liknar en skärm för förhandsbokningar flimra förbi:

Skicka en rättelse
Story- och karaktärsmässigt håller jag med dig. Men när det kommer till spelbarhet så är MGSV ett mästerverk. 30/05 Nyskapande vet jag inte, men jag har för mig att Kojima nämnde något om inspiration från Dark Souls serien, framförallt om hur man dör och återuppstår. Jag gillar det jag ser, men hoppas att det inte blir för segt. Att springa omkring och leverera saker... 30/05 https://www.youtube.com/watch?v=g1ZLa1Z9-M8 Man får se lite mer i den japanska trailern. 30/05 Ser ju inte ut att vara så extremt nyskapande? Ett spel i 3:e person. Får känslan att spelet kommer få högt betyg gällande story & lågt när det kommer till gameplay. 29/05 21h19m40s någonstans i streamen kan man se trailern. Spelet verkar kunna bli riktigt häftigt, verkar vara fullproppat med sköna karaktärer och dialoger. Det verkar finnas två tydliga antagonister dels framtidens mafia/gäng och dels BTs som jag inte rikt... 29/05 Var otydlig, det var senaste metal Gear solid v jag pratade om :) 29/05 Mgs 5 var det sämsta spelet i serien även om det rent tekniskt var det bästa MGS. Håller alla andra titlar mycket högre vad gäller story osv. 29/05 Ju mer jag får se av detta spelet desto mer förvirrad blir jag. Känner mig inte alls taggad efter att ha sett trailern, visst, höga produktionsvärden och schyssta skådisar men.. Jag VILL känna mig hypad för detta men njaaaa inte ännu 29/05 Grym trailer :) 29/05 Vi har stegar, elpåkar, framtidscyklar, bäbisar i flaskor, del Toro, spöklika jättebäbisar som verkar näst intill osynliga, och tidsresor? Trailern var överallt, och fattar fortfarande väldigt lite vad det handlar om... Men uppmärksamhet, ja :) 29/05