Igår lovade vi Pokémon i stora lass inför E3, och det fick vi. Under gårdagens presskonferens bekräftades fyra nya spel och appar. Här får du en snabb recap av vad som avslöjades.

  • Nytt Detective Pikachu-spel till Switch – Uppföljaren till 3DS-spelet kommer till Switch, och det är exakt allt vi vet i nuläget. Danny DeVito, frågar du? Oklart, men vi hoppas såklart.

  • Pokémon Home till Switch och Ios/Android – Nästa generations Pokémon Bank kommer i början av 2020, och fungerar som just en bank och länk för alla dina pokémons du fångat.

  • Pokémon Sleep till Ios/Android – Jaha, man får inte ens sova i fred!? Släpps 2020 och ska "spelifiera" din nattsömn. Nya Pokémon Go Plus + ska göra detta möjligt.

  • Pokémon Masters till Ios/Android – Det har viskats om det, men nu vet vi att Pokémon Masters låter dig möta gamla gymledare och rivaler i lagbaserade strider. Släpps i år.

Missade du presskonferensen kan du se den i sin helhet här. 5 juni är det också dags för ett Nintendo Direct där allt ljus kommer skina på höstens Switch-duo, Pokémon Sword och Shield.