Obligatorisk "Don't cross the streams!"-referens.

Ghostbusters: The Video Game var en riktig pärla för aspirerande spökfångare när det släpptes under 2009. Därför är det glädjande att man sedan en tid tillbaka har jobbat på en upphottad version vid namn Ghostbusters: The Video Game Remastered, och nu har vi äntligen fått en första titt på det gastkramande äventyret i form av en reveal-trailer.

Terminal Reality och Red Fly Studio stod för utvecklingen av det ursprungliga spelet (och Zen Studios tog hand om DS-versionen), men för remastern är det Saber Interactive som står bakom spakarna, som bland annat utvecklade World War Z.

Vi har ännu inte särskilt mycket information om vad som kommer förbättras i den nya versionen, utöver att det inte helt oväntat kommer bjudas på grafik i högre upplösningar. Vi vet dock att remastern kommer släppas i år.

Skicka en rättelse
Todd Papy på CIG skulle kunna göra egons röst. Vila i frid Harold Ramis 03/06 Du menar Ernie Hudson vid 0:49? https://www.youtube.com/watch?v=e6jLqwaGtWo&feature=youtu.be&t=49 Förövrigt så är det planer på en prequel(serie/film) - "Ghostbusters High" - den ska handla om när Peter Venkman, Egon Spengler och Ray Stantz träffas. Den... 02/06 Varför inte original-kvartetten i spelet? (med afroamerikanen), knäppt. 02/06 Det blir nog till att testa denna remaster då jag inte spelat spelet innan. Älskar Ghostbusters 1-2, några av mina favoritfilmer, riktiga kultklassiker. Jag hoppas innerligt att den nya kommande filmen inte blir en megaflopp likt den från 2016. Och som... 02/06 Spelat 360 versionen med min son två gånger. Blir en tredje gång i år! 02/06 Är ett stort fan av Ghostbusters. Har spelat igenom detta typ tre gånger. Det är det närmsta Ghostbusters 3 vi kunde komma. Dock kanske lite mer än bättre grafik kan behövas för köp av detta och på er verkar det vara PC only. Jaja... RIP Harold Ramis 😢 02/06 Ah,, Harold Ramis.. Han lämnade oss allt för tidigt.. :( 02/06 Gåshud när man hör tonerna från den här 😁. Jag är på hypetåget mot skyarna (men har packat fallskärmen i händelse av krasch). 01/06 Aah, det suger donkey balls att det bara släpps dit på PC. Äger originalet på Steam men det är det enda av mina 431 spel som inte startar så jag har aldrig lirat spelet. Blir ett PlayStation 4 köp av denna remaster om det ska bli ett köp. Det ser charmi... 01/06 Kommer ju en 3a nästa år. Men om den blir bra vet man ju inte. Teaser: https://youtu.be/EkKqbX-MuF4 01/06