Detta enligt Jason Schreier från Kotaku.

Det har florerat många rykten och tyckanden om Cyberpunks släppdatum, inte minst för att en turkisk distributör förra året råkade avslöja att spelet planerades att släppas under 2019, i en tweet som snabbt raderades.

Nu är det dags för rykteskören att återigen ta ton, och den här gången är det Kotakus Jason Schreier som säger sig ha information att dela med sig av.

Som ett förtydligande av en annan av sina tweets där han sade att Cyberpunk definitivt inte kommer släppas i år, säger han sig ha fått information från tre källor om att man tidigare siktat på ett släpp under 2019, men att anställda på studion sett det som orealistiskt.

Personligen väntar han sig ett släpp under första halvan av 2020, men utesluter inte att CD Projekt Red först utannonserar en 2019-release för att sedan försena den. I en kommentar påpekar han även att det troligen är vanligare än man tror att utvecklare och utgivare skyltar med släppdatum som de vet att man inte kommer kunna hålla.

Skicka en rättelse
Skulle vara roligt om dom delayade det så ofta att det tillslut släpps år 2077 😀 ... Skämt åsido, finns gott om andra spel att spela, låt det ta tid och bli så bra detta kan bli istället! 🙂 02/06 @robbis: Det han skriver är att dom möjligen skulle utannonsera 2019 release på E3, medvetna om att dom inte kommer hinna, för att senare i år säga att det blir uppskjutet till 2020. 02/06 Läser ej Kotaku och har inte sådant intresse för dem att jag eftersökt den negativa(?) listan felaktigheter du besitter. Men med det sagt så vet jag få speljournalister, kan inte säga någon på rak arm, som just nu har den insider infon som Jason Schreie... 02/06 Tweeten känna bara lame och meh. Varför skriver han delay to 2020...kan ju inte bli delay när det inte ens haft ett release datum 02/06 Blir aldrig mätt 02/06 @Vamp: Man kan ju hoppas att det var en trollkommentar iaf. Fy *** vad hemskt det skulle vara om de gjorde så. Vissa saker bör absolut inte upplevas innan det är komplett. Tänk dig att springa runt i ett halvfärdigt Witcher 3 där det saknas saker lite... 02/06 gör mig inget, för min del kan det ta 4 år till om dom så vill. 02/06 Personligen hade jag varit mer förvånad om det hunnit klart med spelet i år, har sedan förra E3 förväntat mig att spelet skall komma tidigast 2020. 02/06 ;) 01/06 2020 release. Förmodligen samma visa som förra året med E3. Gameplay bakom stängda dörrar. Kanske en ny CG trailer för att mätta fans. Förhoppningsvis en glimt av collector's edition. 01/06