"Det handlar om vad ett spel blir."

Fallout 76 släpptes i höstas och mottagandet var inte, eh, jättevarmt: negativa recensioner, buggar, "spektakulära" problem, jättepatcher, kontroverser. Ja, listan kan göras sorgligt lång.

I en intervju med IGN Unfiltered erkänner Todd Howard att han och Bethesda visste att spelet skulle gå en knackig start till mötes. Han beskriver utvecklingen, i ljuset av detta, som "svår". De insåg att spelet inte alls skulle få samma höga betyg som tidigare Fallouts och The Elder Scrolls. Det skulle "inte bli en Metacritic-raket" och Howard säger att mycket kritik är befogad, men också:

It’s not how you launch, it’s what it becomes.

Howard menar att spelet verkligen "hämtat sig". Han kallar det till och med för "fantastiskt" och prisar det "otroliga communityt". Han lovar att fortsätta förbättra spelet och då The Elder Scrolls VI och Starfield stannar hemma från E3 i år kan vi möjligen få se Fallout 76-nyheter.

Skicka en rättelse
https://www.youtube.com/watch?v=xJWIgHiIw4g 06/06 Det kan jag hålla med om ^^ Primärt därför jag avinstallerade spelet, hade det fungerat bättre hade jag troligtvis fortsatt spela det. 05/06 Ett 1070 får ~90FPS: https://cdn.sweclockers.com/artikel/diagram/15857?key=cc3e91e762126b710946cce377b7ce5c 05/06 Sant. Tänkte mer på att dålig prestanda kan vara ett av dom absolut bästa sätten att göra ett spel tråkigt/frustrerande att spela och då spelar det ingen roll hur bra resten av spelet är. 05/06 @Juel91: Optimeringen är inte den bästa, men den har blivit bättre. Om man har för många vänner i sin friendslist, så laggar spelet mer och crashar oftare. 05/06 Nu var det ju inte prestandan som var 'helt okej' utan spelet i sig självt. Man kan bedöma ett spel på fler aspekter än dess prestanda, annars kan man lika gärna sitta i ett tech-demo och kolla på de vackra färgerna. 04/06 Det är som sagt inte ett optimeringsproblem, det är något lokalt fel. Ett 1070 ska få högre prestanda än så. 04/06 Tycker detsamma men oavsett hur jag vred och vände på inställningarna så gjorde det ingen väsentlig skillnad. Då testade jag även med uppdaterande av drivrutiner, omstartande av dator, avstängande av bakgrundsliggande program och processer bland annat. 04/06 Lol den prestandan låter verkligen inte som att spelet hamnar i kategorin "Helt okej" imo. Har undvikit att spela spel för mindre optimeringsproblem än det. 04/06 Något fel är det helt klart, snarare än ett fel med optimeringen (även om den också är ganska kass). Du borde få ut mer än 34FPS med ett 1070. 04/06